Quantcast
THE STREAM

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν στο διάστημα 1500 μακεδονομάχοι από την Έδεσσα

Αν πάρουμε και τους εξωγήινους με το μέρος μας, το έχουμε κερδίσει το παιχνίδι


THE NEWSROOM · 25 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονία είναι μια και είναι χορευτική, βροντοφώναξαν οι Μακεδόνες προς οποιοδήποτε Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο μπορεί να πετούσε πάνω από την Έδεσσα κατά τη διάρκεια του  7ου Αντάμωματος Ελληνικών Παραδόσεων. Συγκεκριμένα, το ηχηρό μήνυμα το κατέγραψε ένα drone που ήταν ναυλωμένο από τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», από εδώ και πέρα αναφερόμενος ως Ντρονίδης.

Tο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων έφερε τον τίτλο «Ο χορός είναι ζωή» και απ’ ό,τι βλέπουμε ο χορός είναι Μακεδονία, άρα η Μακεδονία είναι ζωή, αγαπητοί φίλοι, σε έναν εντελώς συμβολικό σχηματισμό των συνόρων της Ελληνικής Μακεδονίας. Όπως διαβάζουμε εδώ:

«Στην εκδήλωση,  όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου οι πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν χορούς από τη Μακεδονία, τον Πόντο, τη Θράκη, την Μικρά Ασία και την Ήπειρο περισσότεροι από 1500 χορευτές σχηματισαν το χάρτη της Μακεδονίας με τα σώματα τους.»

Η Θάσος μπορεί να φαίνεται offside, αλλά κατά τ’ άλλα μπορούμε να πούμε ότι αυτοί οι Μακεδονομάχοι κατάφεραν εντελώς μερακλίδικα να οπτικοποιήσουν προς τους εξωγήινους ποια είναι τα αδιαμφισβήτητα σύνορα της πραγματικής Μακεδονίας. Και ποιος ξέρει, εάν ο Μέγας Αλέξανδρος τους κοιτάζει από ψηλά, μπορεί να νιώθει περήφανος για λίγο.

Όσοι αμφισβητούν την μερακλοσύνη αυτών των Μακεδονομάχων, αρκεί να ρίξουν μια πιο κοντινή ματιά στους συμμετέχοντες αυτού του θεαματικού ινσταλέησον:

Best of internet