Quantcast
THE STREAM

Πέθανε στα 54 του χρόνια ο ιδρυτής των Pantera Vinnie Paul

Δεν είναι γνωστά τα αίτια θανάτου του, ξέρουμε μόνο ότι θα πίνει ουισκάρες στον παράδεισο


THE NEWSROOM · 23 Ιουνίου 2018

Στα 54 του χρόνια βρέθηκε νεκρός ο ντράμερ Vinnie Paul, που στην δεκαετία του ’80 ίδρυσε τους Pantera. Την είδηση του θανάτου του την ανακοίνωσε το θρυλικό χέβι μέταλ συγκρότημα μέσω facebook, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του Vinnie.

Vincent Paul Abbott aka Vinnie Paul has passed away.Paul is best known for his work as the drummer in the bandsPantera…

Gepostet von Pantera am Freitag, 22. Juni 2018

«O Βίνσεντ Πωλ Άμποτ aka Vinnie Paul πέθανε. Ο Πωλ ήταν γνωστός ως ντράμερ στα συγκροτήματα Pantera και Hellyeah. Δεν υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Η οικογένεια ζητάει να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της σε αυτή τη στιγμή.»

Ο Vincent Paul μαζί με τον αδερφό του Dimebag Darrell ίδρυσαν το 1981 τους θρυλικούς Pantera που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με τον Phil Anselmo στα φωνητικά. Ο Dimebag είχε δολοφονηθεί το 2006 ενώ βρισκόταν επί σκηνής με τους Damageplan στο Οχάιο, από έναν θεατή της συναυλίας. 12 χρόνια μετά πεθαίνει και ο Vinnie.

Ο Vincent Paul από το 2006 βρισκόταν πίσω από τα ντραμς των Hellyeah, του supergroup που ίδρυσε μαζί με τον τραγουδιστή των Mudvayne Chad Gray και τον κιθαρίστα των Nothingface Tom Maxwell.

Μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Vinni, τα social media έχουν γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα από μουσικούς και συγκροτήματα της μέταλ σκηνής:

«Άλλος ένας ήρωας της μέταλ έφυγε πολύ νωρίς» έγραψε ο Dave Mustaine των Megadeath. «Πες γεια στον Daryl από εμένα. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου».

Best of internet