Quantcast
THE STREAM

Υπάλληλος σε γήπεδο κλείδωσε κόσμο μέσα κι έφυγε επειδή «σχόλασα, τι δεν κατάλαβες»

Καταπληκτικό “not my job” από την όμορφη Πελοπόννησο


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2018

Ένα καταπληκτικό “Not My Job” μας έρχεται από τα άγια χώματα της Πελοποννήσου, και συγκεκριμένα από τα πέριξ της Πάτρας, όπου ένας υπάλληλος – είδωλο κλείδωσε ένα σωρό κόσμο μέσα σε ένα γήπεδο επειδή τελείωσε η βάρδιά του. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Tempo24, το περιστατικό συνέβη χτες, το βράδυ της Πέμπτης, γεγονός που βγάζει απόλυτο νόημα, μιας και όλοι συμφωνούν ότι η Πέμπτη είναι το νέο Σάββατο και είναι απολύτως φυσιολογικό οι αντοχές και η όρεξη του εργαζομένου να μην είναι στα καλύτερά τους εάν χρειάζεται να δουλεύει το βράδυ του νέου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα στην πλαζ του ΕΟΤ όπου υπάρχουν γηπεδάκια μπάσκετ, υπήρχαν πολλοί γονείς με τα παιδιά τους που έπαιζαν μπάσκετ. Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να φύγουν, για να συνειδητοποιήσουν ότι ο δημοτικός υπάλληλος είχε σχολάσει, είχε κλειδώσει τον χώρο και είχε φύγει κύριος. Συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων αναφέρει:

«Ο υπάλληλος του δήμου για λόγους καθαρά ακατανόητους στις 10.00 κ ενώ ήταν γεμάτες οι μπασκετες με παιδιά που έπαιζαν κλείδωσε την πόρτα .Το αποτέλεσμα είναι γονείς κ παιδιά να πηδούν κάγκελα για να πάρουν ένα νερό να πιουν η απλά για να φύγουν. Πόσο άλλο παραλογισμό θα δούμε σε αυτή την πόλη.Το να βάζεις σε κίνδυνο τους πολίτες υψώνοντας κάγκελα είναι επιεικώς παρανοϊκό. Ίσως εξήγηση δεν πάρουμε αλλά κάποια πράγματα ας τα κάνουμε γνωστά .Ίσως κάποιος αρμόδιος να δείξει φιλότιμο σταματώντας τις αυθαιρεσίες των υπαλλήλων.»

Ο θεός ο υπάλληλος, όταν έληξε η βάρδιά του κλείδωσε και έφυγε, χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως το κοινό ότι πρόκειται να κλειδώσει και να ρίξει μαύρη πίσω του. Τελικά οι γονείς και τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να σκαρφαλώσουν τα κάγκελα για να βγουν από το χώρο.

Ευτυχώς που ο υπάλληλος-είδωλο δεν επέλεξε να γίνει ναυαγοσώστης, ή τίποτα τέτοιο.

Best of internet