Quantcast
THE STREAM

Το ενδυματολογικό σεμινάριο του Epsilon για ψιλοάσχετες κηδείες είναι το υπέρτατο afterlife hack

Ένα θεμελιώδες υπαρξιακό ερώτημα μόλις έλαβε την απάντηση που του αρμόζει


Kάθε μέρα ξεμακραίνουμε από το φως του Κυρίου θα πει κάποιος, κάθε μέρα είναι ένα ακόμη βήμα προς το ξεπέρασμα της εφήμερης και περιοριστικής ανθρώπινης φύσης μας προς την επίτευξη κάποιου transhumanism. Γούστα είναι αυτά τέλος πάντων φίλες και φίλοι, όμως είναι δεδομένο πως στο Epsilon TV όμως έχουν διαλέξει τη δεύτερη προσέγγιση.

Πως αλλιώς να ερμηνευθεί δηλαδή το θέμα που διάλεξαν για life hack στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι που δόξασε ο Μένιος Φουρθιώτης. Το τολμηρό επιτελείο της Κατερίνας αποφάσισε να δώσει απάντηση σε ένα από τα πιο δύσκολα και βασανιστικά ερωτήματα που μπορεί να έχει κανείς στη ζωή του, δηλαδή τι γκαρνταρόμπα χρειάζεται να πάμε σε μια κηδεία, όταν το πρόσωπο που κηδεύεται είναι (συγκεκριμένα) συγγενής φίλου, στην τοποθεσία χωριό.

Προσπαθώντας να κάνουμε μια αφηρημένη ερμηνεία του ενδυματολογικού συγκείμενου, το team προφανώς υπονοεί την κατάσταση εκείνη στην οποία το συναισθηματικό ενδιαφέρον είναι μέτριο προς χαμηλό αλλά πρέπει να κρατήσουμε λίγο τα προσχήματα, ενώ ταυτόχρονα το αγροτικό / επαρχιακό setting επιβάλλει ρουστίκ τόνους. Για τις γυναίκες έχουμε υλικό τις εκπομπής, για τους άντρες πρέπει να είναι κάτι σαν (σικ) κρητικός κτηνοτρόφος μάλλον.

Δείτε τα υπέροχα ντοκουμέντα της φάσης αυτής, τα οποία προφανώς υιοθέτησε με αλαλαγμούς το ελληνικό ίντερνετ:

Γυαλιά αρκετά μεγάλα για να κρύψουν το πένθος όλης της διαδήλωσης.

Η Κατερίνα με ένδυση σαφάρι για να είναι κοντά στη φάση.

 

Το κατάλληλο βλέμμα ανδροειδούς / Μαρκ Ζούκερμπεργκ για την περίσταση.

Εδώ έχουμε κάτι μεταξύ Οικογένειας Άνταμς, Σαββατογεννημένων και Lidl με τις κίτρινες καρτέλες.

Γενικά αγαπάμε Ε TV, εκεί που τα σύνορα του cringe ανακαλύπτονται κάθε μέρα. Περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο όπου θα περιγράφεται το πως να σκάσεις σε δικιά σου κηδεία.

Best of internet