Quantcast
THE STREAM

Σουβλάκια ζήτησε ο Πολέμαρχος Σώρρας στη ΓΑΔΑ, γιατί το φαΐ τους δεν κάνει για πλούσιους

Όλα καλά με την όρεξη του Ελλάνιου Ηγέτη


THE NEWSROOM · 20 Ιουνίου 2018

Όλα πρίμα φαίνεται πως πηγαίνουν με την περίπτωση του Ελλάνιου Πολέμαρχου Σώρρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε για την υγεία του. Ο αρχηγός όλων των ελλήνων όχι μόνο δεν έχει χάσει την όρεξή του μετά τη σύλληψή του το Σάββατο, αλλά αποφάσισε να ζητήσει και σουβλάκια, επειδή προφανώς το φαΐ της λέσχης της ΓΑΔΑ είναι πολύ μέτριο για έναν δισεκατομμυριούχο. Δυστυχώς η αστυνομία δεν μπόρεσε να του κάνει το χατίρι γιατί απαγορεύεται από τον κανονισμό.

Πέρα από την όρεξη του πατρινού ηγέτη μας η οποία είναι απείραχτη, εξαιρετική φαίνεται και η κατάσταση της περιουσίας του. Πιο συγκεκριμένα, παρότι είχε εξαφανιστεί για ενάμιση χρόνο για να μην πληρώσει την εγγύηση (έχουν και οι δισεκατομμυριούχοι αξιοπρέπεια), ο ζάπλουτος Αρτέμιος ενδιαφέρθηκε για τις παρατημένες τουαλέτες της Ασφάλειας και τα χωρίς σέρβις περιπολικά και είπε στους αστυνομικούς ότι άμα χρειαστούν κάτι, να του πουν. Η αλήθεια είναι πως αν είναι να βρει sugar daddy η ΕΛ.ΑΣ., γιατί να μην είναι αυτός ο Σώρρας, οπότε μας ακούστηκε πολύ λογική η πρότασή του.

Σε κάθε περίπτωση, αύριο Πέμπτη ο Σώρρας θα πάει στον εισαγγελέα μαζί με άλλους εφτά της «Ελλήνων Συνέλευσις», για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Ελπίζουμε οι κίβδηλοι δικαστές να μην κόψουν τη μία και μοναδική ευκαιρία που είχε αυτή η χώρα να ορθοποδήσει.

(πηγή)

 

Best of internet