Quantcast
THE STREAM

Punisher παππούς πλάκωσε λεβέντη της ΕΛ.ΑΣ. που φωτογράφιζε κορίτσια με μαγιό

Ο παπαράτσι αστυνομικός μάλλον περίμενε να τον ζητήσουν για το ημερολόγιο της Pirelli


THE NEWSROOM · 20 Ιουνίου 2018

Μπορεί να μην το ξέρατε, αλλά και η ακτή της Αχαΐας έχει τον Μπάτμαν της. Aυτό διαπίστωσε θέλοντας και μη ένας αξιωματικός της αστυνομίας, με οργανική θέση στην περιοχή σύμφωνα με το τοπικό μέσο Tempo24, ο οποίος την είχε δει να φωτογραφίζει κορίτσια με μαγιό με το κινητό, μάλλον στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων για την εκτέλεση ειδικής αποστολής. Να σημειωθεί εδώ ότι με βάση τις ως τώρα πληροφορίες, η μία είναι ανήλικη.

Το photoshooting όμως στα μουλωχτά δεν κράτησε και πολύ, καθώς ένα από τα μοντέλα τον κατάλαβε και φώναξε την (υπόλοιπη) Αστυνομία και τον παππού της. Κι επειδή δεν υπάρχει καλύτερη μονάδα ταχείας επέμβασης από τον παππού, αυτός έφτασε πρώτος, βρήκε τον παπαράτσι αστυνομικό και τον χτύπησε για να μάθει να φέρεται.

Στη συνέχεια ο ένστολος λεβέντης συνελήφθη από τους συναδέλφους του και οδηγήθηκε στο κοντινότερο ΑΤ με τις κατηγορίες της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της έργω εξύβρισης. Του πήραν επίσης το κινητό, το οποίο έχει ξεκινήσει για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας όπου θα ψάξουν (λογικά) για τα φωτογραφικά του επιτεύγματα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και ΕΔΕ. Ο παπαράτσι αστυνομικός πάντως έκανε κι αυτός μήνυση στον συγγενή της κοπέλας για πρόκληση σωματικών βλαβών, επειδή γιατί όχι.

Περιμένουμε να δούμε πως θα τεκμηριωθεί η σημασία των φωτογραφιών από παραλία για τη δημόσια ασφάλεια. Kατά τα άλλα, εδώ αξίζει να θυμηθούμε το πρόσφατο βιντεάκι ΕΟΤ της Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας για τον τουρισμό. Οι αστυνομικοί της πάντως σίγουρα νιώθουν την κάψα του καλοκαιριού, όπως φαίνεται.

 

Best of internet