Quantcast
THE STREAM

GTA Ζαχάρω: Με κλεμμένο τζιπ ρόλαρε ο πρώην δήμαρχος που συνελήφθη για τις πυρκαγιές

Το αμάξι είχε και ξένες πινακίδες και φιμέ τζάμια, μάλλον για να είναι όλοι σίγουροι ποιος είναι το αφεντικό


THE NEWSROOM · 20 Ιουνίου 2018

Όλο και καλύτερη φαίνεται πως γίνεται η υπόθεση του δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, ο οποίος όπως θυμίζουμε έχει συλληφθεί για το ρόλο του σε κάτι πυρκαγιές (!) στον αγαπημένο μας νομό Ηλείας. Αυτή τη φορά, ο έκπτωτος άγγελος δήμαρχος και πρώην αστυνομικός βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα κλεμμένο Jeep Cherokee με πινακίδες από άλλο όχημα, ενισχύοντας την άποψή μας ότι αν η Αιτωλοακαρνανία είναι το Τέξας της Ελλάδας, η Ηλεία είναι το Νέο Μεξικό.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη Ζαχάρω την Πέμπτη μετά από καρφωτή που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ., αν πιστέψουμε πάντα τις αστυνομικές πηγές του site με το πειστικό όνομα apokalypseis.com. Η κλοπή διαπιστώθηκε μέσω του αριθμού πλαισίου, το οποίο ανήκει σε όχημα που σουφρώθηκε από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας πριν δύο χρόνια και οι πινακίδες ανήκαν σε άλλο αυτοκίνητο.

Ο δε Χρονόπουλος πέρα από όλα τα υπόλοιπα έχει τώρα μια δικογραφία σε βάρος του για κλεπταποδοχή, για την οποία φυσικά έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία του Πύργου, ενώ φέρεται να παραδέχτηκε πως το αμάξι ήταν δικό του και του το είχε «παραχωρήσει» πριν από καιρό κάποιος γνωστός του, όπου γνωστός είναι μάλλον κάποιος κάτοικος Νάπολης ή Μεντεγίν μάλλον.

Για να γίνει ακόμη καλύτερη η φάση, κάτοικοι της πόλης ανέφεραν πως όχι απλά αυτό ήταν το αμάξι του Ντιμάρκο, αλλά και πως ο Χρονόπουλος κυκλοφορούσε με φιμέ τζάμια για το high. Αυτή τη στιγμή πάντως η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το αν έχει πέσει πάνω σε μεγάλο κύκλωμα κλοπών αυτοκινήτων, οπότε κάτι βγήκε τουυλάχιστον από αυτή την ιστορία.

(πηγή)

 

Best of internet