Quantcast
THE STREAM

«Γιατί ξύλο; Δεν ήταν αναρχικοί» ήταν η ψύχραιμη ετυμηγορία του ΣΚΑΪ για τη Φλώρινα

Άλλη μια ατάκα για το ανθολόγιο των αμέτρητων φανς του καναλιού


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2018

Άλλη μια πάσα σε κενή εστία έδωσε σήμερα στους αμέτρητους φίλους του ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Το θέμα σήμερα ήταν αυτό για το οποίο τόσο αγαπήθηκε ο σταθμός, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κρατική καταστολή και ο τόπος ήταν η πρωινή εκπομπή “Σήμερα”.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στο ξύλο που έπεσε μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ στο Πισοδέρι, όπου φυσικά τα ΜΑΤ ξεμπέρδεψαν με τις γνωστές τους τεχνικές τη μάλλον χαμηλής έντασης αναμέτρηση. Anyway, αυτό που είχε να σχολιάσει ο Δ. Οικονόμου ήταν το εξής:

Εντάξει, έπεσε αρκετό ξύλο, έπεσαν πολλά χημικά. Βλέπουμε εδώ και τα ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες. Είχε αίμα λοιπόν. Αχρείαστη κατάσταση. Δεν υπήρχε λόγος τώρα για μια τέτοια ιστορία. Σιγά, πού θα πήγαιναν οι άνθρωποι. Πήγαν να σπάσουν τον κλοιό. Λες και μιλάμε για αναρχικούς.

Η αλήθεια είναι ότι ο απλός πολίτης δεν αξίζει το ξύλο σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, εκτός φυσικά αν δε γουστάρει εξορύξεις στη Χαλκιδική ή κατεβαίνει σε αντιμνημονιακές διαδηλώσεις ή κάτι τέτοιο οπότε η παιδαγωγική γίνεται λίγο πιο physical που λένε και στο μπάσκετ. Εκτός φυσικά κι αν είναι αναρχικός οπότε μόνο με ξύλο μπορεί να στρώσει, πράγμα που σημαίνει ότι εδώ θα μιλήσει η ράβδος.

Το καταπληκτικό αυτό highlight είναι εδώ στο 10:30 περίπου. Η αλήθεια είναι ότι είναι το peak συμπόνιας που μπορεί να δείξει αυτό το κανάλι, αν σκεφτεί κανείς ότι λίγο καιρό πριν ο Παύλος Τσίμας συνέκρινε τα γιαούρτια στον Πάγκαλο με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα , oπότε μέχρι τόσο πάει.

(πηγή)

 

Best of internet