Quantcast
THE STREAM

Μαριέττα Γιαννάκου έπαθε o Μακρόν, κυνηγάει μαθητές να τελειώσουν το σχολείο

Ο λύκος της γαλλικής Wall Street έπαθε κάποιο error όταν ένας έφηβος του τραγούδησε τη Διεθνή


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2018

Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα, όπως λέει και το άσμα και κάπως έτσι δεν κατάφερε να κρυφτεί ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. O Γάλλος Πρόεδρος βρέθηκε χτες τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στους εορτασμούς μιας εθνικής εορτής για να έρθει αντιμέτωπος με έναν Γάλλο έφηβο που αντί να τον αποκαλέσει «Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας», του τραγούδησε την Διεθνή.

Η σκηνή συνέβη στο  Mont Valérien, κοντά στο Παρίσι, και όταν ο Μακρόν χαιρετούσε κάποιους μαθητές που βρέθηκαν στις εκδηλώσεις, ένας από αυτούς άρχισε να τραγουδάει την Διεθνή και είπε στον Εμανουέλ Μακρόν: «Είσαι καλά, Μανιού;» (σ.σ. χαϊδευτικό από το Εμανουέλ).

Το άκουσμα της Διεθνούς και το χαϊδευτικό «Μανιού» προκάλεσαν κάποιο runtime error στον Γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος στράβωσε αμέσως και απάντησε «Όχι, αυτό δεν γίνεται, όχι, όχι, όχι, όχι». Ο νεαρός απάντησε «Συγγνώμη Κύριε Πρόεδρε» αλλά o Μακρόν συνέχισε το κήρυγμα:

«Είσαι εδώ σε έναν επίσημο εορτασμό, πρέπει να συμπεριφέρεσαι όπως πρέπει. Επομένως μπορεί γενικά να φέρεσαι σαν βλάκας, αλλά σήμερα είναι η μέρα της Μασσαλιώτιδας, και επομένως πρέπει να με αποκαλείς «Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας» ή «Κύριε». Εντάξει; Αντε», είπε σε έντονο ύφος.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος Πρόεδρος συνέχισε το life coaching, λέγοντας στον νεαρό, ότι εάν θέλει να στείλει βιογραφικό για να γίνει επαναστάτης, θα πρέπει πρώτα να πάρει το πτυχίο του και να βρει μια δουλειά:

«Και πρέπει να μάθεις να κάνεις τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Τη μέρα που θα θέλεις να κάνεις επανάσταση θα πρέπει πρώτα να έχεις πτυχίο και δουλειά, να τρέφεσαι μόνος σου, εντάξει; Τότε να πας να δώσεις μαθήματα και σε άλλους»

 

«Όχι, αυτό δεν γίνεται, όχι, όχι, όχι, όχι»

Best of internet