Quantcast
THE STREAM

Αυτοί οι αρχαίοι μακεδονικοί χαιρετισμοί των πατριωτών έξω από τη Βουλή κάτι μας θυμίζουν

Καλή και η Μακεδονία, αλλά σαν το τρίτο ράηχ δεν έχει


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2018

Οι Μακεδονομάχοι που βρίσκονται στις επάλξεις για να προστατεύσουν την μια-και-μοναδική-Ελληνική-Μακεδονία φαίνεται πως από το να είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παίζει να είναι πιθανότερο να είναι απόγονοι του Αδόλφου. Προς έκπληξη κανενός, οι μακεδονομάχοι πρώτο τραπέζι πίστα έξω από τη βουλή και μπροστά από τα ΜΑΤ φαίνεται ότι του δίνουν και καταλαβαίνει σε αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς, ίδιους με του προπάππου τους του Χίτλερ.

Όπως βλέπουμε σε βίντεο του associated press, ένας από τους διαδηλωτές προτάσσει ναζιστικά το χέρι του, μέχρι να τον δει κάποιος άλλος από την συγκέντρωση και με ύφος που υποδηλώνει «Όχι τώρα ρε, μας βλέπουν», του κατεβάζει το χέρι κάτω:

Το ούγκανο τραγουδά τον εθνικό ύμνο με το χέρι σηκωμένο ναζιστικά μέχρι που ο "σοβάρος ναζί" του το κατεβάζει γιατί "μας βλέπουνε".

via https://twitter.com/Gath___/status/1008809374876340227Το ούγκανο τραγουδά τον εθνικό ύμνο με το χέρι σηκωμένο ναζιστικά μέχρι που ο "αρχαιοελληνικός χαιρετισμός" του το κατεβάζει γιατί "μας βλέπουνε".

Gepostet von The Roof-is-on Fire (Antifascist Action – Greece) am Montag, 18. Juni 2018

«Έτυχε», «είναι στημένο», «αποκλείεται οι μακεδονομάχοι να είναι ναζί», «ναζί είσαι εσύ που τους αποκαλείς ναζί», «σίγκ χάηλ», «δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός, προσπαθεί να κάνει ίσκιο/σταματήσει ταξί» είναι μερικά από τα πράγματα που ακούει συνήθως κανείς όταν λέει ναζί κάποιον ναζί.
Tο περιστατικό όμως δεν ήταν καν μεμονωμένο και γνωρίζουμε πολύ καλά τον έρωτα του ναζισμού με τον ακροδεξιό εθνικισμό. Κάπως έτσι στη βουλή υπήρχε ολόκληρο τάγμα με ‘ξώγαμα του Χίτλερ να διεκδικούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας:

Best of internet