Quantcast
THE STREAM

Συνελήφθη ο ατρόμητος Μπαρμπαρούσης, έκανε το νεκρό σε ένα σπίτι στην Πεντέλη

Περιμένουμε να μάθουμε πως τηλεμεταφέρθηκε από το Μεσολόγγι στην Πεντέλη


THE NEWSROOM · 18 Ιουνίου 2018

Μετά την εντυπωσιακή GTA καταδίωξη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και Καραϊσκάκη της νεοελληνικής Αιτωλοακαρνανίας, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνελήφθη τελικά από την Αστυνομία, αφού ο ίδιος εντοπίστηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην πλούσια ιστορία του βουνού της Πεντέλης που σχετίζεται με φαντάσματα, ενεργειακά πεδία, και λήσταρχους του 1821.

Όπως διαβάζουμε εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν σε σπίτι φιλικού του προσώπου και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές. Η σύλληψή του έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί ενώ ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε χωρίς να αντισταθεί.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ήταν καταζητούμενος από την περασμένη Παρασκευή καθώς προέτρεψε σε στρατιωτικό πραξικόπημα και ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Βουλή, αλλά και στην δικαιοσύνη. Αφού ο αντεισαγγελέας ζήτησε τη δίωξή του για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας, ο γενναίος Μπαρμπαρούσης απλά πλακώθηκε στα γκάζια με το βουλευτικό του αυτοκίνητο παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν στα διόδια Μεσολογγίου.

Στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκλησή του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών και οδηγών.

Λεπτομέρειες για τη σύλληψή του αναμένονται σε λίγο με ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία και φυσικά περιμένουμε να μάθουμε πως σκατά τηλεμεταφέρθηκε από το Μεσολόγγι στην Πεντέλη.

Best of internet