Quantcast
THE STREAM

Κανένα GTA: Η καταδίωξη του Μπαρμπαρούση από την ΕΛΑΣ στο Αγρίνιο είναι η ζωή που ξεπερνάει την τέχνη

O άμεμπτος εθνικοσοσιαλιστής απόγονος του Βεληγκέκα ανεβάζει τον πήχυ διαφεύγοντας στο Τέξας της κεντρικής ελλάδας


Εμείς ως γνωστόν στο Lupen είμαστε απλοί άνθρωποι αγαπητοί φίλοι. Αρκεί ένας κτηνοτρόφος που παίζει cosplay τον Αθανάσιο Διάκο, που να είναι βουλευτής ναζιστικού κόμματος από το οποίο έχει μόλις διαγραφεί γιατί πριν λίγες ώρες έχει ζητήσει από τον στρατό να κάνει πραξικόπημα, ο οποίος να καταδιώκεται απο την ΕΛΑΣ και να διαφεύγει στο Αγρίνιο, για να είμαστε χαρούμενοι.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έχει υπάρξει απο την πρώτη στιγμή που εξελέγη το 2012 με το υπόδικο ναζιστικό μόρφωμα ένα κινούμενο meme, καταρχήν γιατί έχει τη φάτσα κομπάρσου ρουφιάνου σε ταινία του Τζέιμς Πάρις, καταδεύτερον γιατί είναι άμεμπτος:

Έπειτα, γιατί είναι ο άνθρωπος που σήμερα το πρωί σε συνεδρίαση της βουλής ζήτησε να επέμβει ο στρατός για να συλλάβει τους Τσίπρα-Καμμένο-Παυλόπουλο:

Αφού χειροκροτήθηκε απο τους υπόλοιπους ναζί και κατόρθωσε να διαγραφεί σαν ακραίος από το κόμμα που κάνει πάρτυ με γυμνόστηθους άντρες που κρατάνε δάδες σε δάση, κατηγορήθηκε με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, άλλαξε γνώμη σαν περήφανος απόγονος σπαρτιατών:

«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου-τις οποίες ανακαλώ-επ’ ουδενί είχαν να σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ότι με μια άτυχη δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα! Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

…και στην συνέχεια κλήθηκε σε απολογία. Ο εισαγγελέας διέταξε την δίωξη του σε βαθμό κακουργήματος και γι’ αυτό αποφάσισε να δώσει την απαραίτητη νότα αμερικάνικης τηλεόρασης στο όλο θέμα, πήρε το βουλευτικό του αμάξι και διέφυγε με κατεύθυνση το Τέξας της κεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ είχε στήσει μπλόκο στο Ρίο, από το οποίο ο εθνικοσοσιαλιστής βοσκός διέφυγε ενω παρολίγο να πατήσει δυο οχήματα της τροχαίας και έκτοτε οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του επικεντρώνονται στην περιοχή μεταξύ Μεσολογγίου, Κατούνας και Ξηρομέρου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής φαίνεται πως έχει κρυσφήγετο.

Τα όσα θα διαδραματιστούν τις επόμενες ώρες θα μπορούσαν να είναι κορυφαίο σενάριο σε κάποιo GTA στο San Agrinio, αλλά κάτι μας λέει ότι θα είναι ακόμα πιο σπαρταριστά, γιατί η κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, ως γνωστόν, δεν απογοητεύει.

Best of internet