Quantcast
THE STREAM

Εισαγγελέας ψάχνει τον Χίο για το χτεσινό Μακελειό, μάλλον για να του δώσει το Πούλιτζερ

Μα ήταν ένα εξώφυλλο με το οποίο «δε διαφωνεί κανείς Έλληνας πατριώτης»


THE NEWSROOM · 14 Ιουνίου 2018

Μπορεί την παράσταση χτες να έκλεψε μεν το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, αυτό δεν σημαίνει πως η εκλεκτή εφημερίδα του Στέφανου Χίου πέρασε απαρατήρητη δε. Σε περίπτωση που κάπως σας ξέφυγε, αυτό είναι το αριστούργημα που φιλοτέχνησε ο Στέφανος Χίος, με αφορμή τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το όνομα της γειτονικής χώρας.

Η αλήθεια είναι πως το εξώφυλλο του Μακελειού είναι για τα δεδομένα του αρκετά ψύχραιμο, μιας και ζητά την εκτέλεση μόλις 3 ελλήνων πολιτικών (των Τσίπρα, Κοτζιά και Παυλόπουλου), πάντα μαζί με τα κατάλληλα σπλάτερ γραφιστικά, ενώ υπάρχει και ένα τεράστιο ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ για να δοθεί η ιστορική διάσταση του θέματος.

Δυστυχώς, κάποιοι απάτριδες δικαστικοί δεν αναγνωρίζουν τον πατριωτικό αγώνα του Χίου, με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος να διατάξει κατεπείγουσα έρευνα με την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς υποψιάζεται ότι μπορεί και να παίζουν πράγματα όπως «προσβολή Προέδρου της Δημοκρατίας» και «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων».

Η αλήθεια είναι πως η λεζάντα «Παυλόπουλος-Τσίπρας-Κοτζιάς: εκτελεστικό απόσπασμα και μία σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή» είναι λίγο κάρφωμα. Εννοείται πως το κερασάκι στην τούρτα είναι η αφοπλιστική απορία «υπάρχει Έλληνας πατριώτης που να διαφωνεί με αυτό το πρωτοσέλιδο;».

Μάλλον δεν υπάρχει.

(πηγή)

 

 

Best of internet