Quantcast
THE STREAM

Αγρίνιο: Σε τηλέφωνα 090 και άλλα ΕΣΠΑ έφαγαν 1000 ευρώ οι υπάλληλοι του Δήμου

Εκτός από 090, το αναπτυξιακό πακέτο είχε και ψήφους για τη Eurovision


THE NEWSROOM · 13 Ιουνίου 2018

Eνδιαφέρουσες ιδέες φαίνεται πως έχουν για το μπάτζετ του Δήμου οι Δημοτικοί υπάλληλοι του Αγρινίου. Όπως αποκαλύφθηκε στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η διαδικασία ελέγχου των λογαριασμών των τηλεφώνων για να εγκρίνει τις δαπάνες το Λογιστήριο, έδειξε πως σε πολλές γραμμές του Δήμου γίνονται κάμποσες κλήσεις στις γνωστές γραμμές πληροφόρησης που ξεκινούν από 901,812,825,850,875, 14, 190-195 κλπ.

Όπως προκύπτει πολύ εύκολα, τα τσακάλια υπάλληλοι του Δήμου είχαν χαλάσει κάπου χίλια ευρώ σε αστρολογία, χαρτομαντεία, ψηφοφορία στη Eurovision και άλλες σημαντικές για την τοπική αυτοδιοίκηση υπηρεσίες.  Οι πιο μερακλήδες του Δήμου ήταν στις υπηρεσίες της Πολεοδομίας, της Πρόνοιας αλλά και στην Τοπική Κοινότητα Καψοράχης, όπως πληροφορούμαστε από το τοπικό μέσο agrinioreport.

Για να μάθουν μάλιστα το ριζικό τους από τα χαρτιά, οι υπάλληλοι έκαναν χρήση των υπηρεσιών Πολυμεσικής πληροφόρησης Τρίτων, οι οποίες έχουν προστιθέμενη αξία και έρχονται μαζί με τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες του βασικού δικτύου, με αυξημένη  χρέωση. Η υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου λοιπόν, αγαπητοί φίλοι.

Το αστείο είναι πως επειδή οι δαπάνες αυτές δεν προβλέπονται από το νόμο γιατί δεν εξυπηρετούν τις λειτουργικές αναγκών και τους σκοπούς του δήμου, δεν μπορούν να εξοφληθούν. Τελικά γι’αυτή τη φορά δε θα πληρώσουν τη λυπητερή οι χρήστης, οι οποίοι (υποστηρίζουν ότι) δεν υποψιάστηκαν ότι χρεώνει παραπάνω, αν και από την επόμενη φορά θα έρθει ο λογαριασμός σπιτάκι, ενώ παίζει να γίνει και φραγή αυτών των γραμμών.

 

 

Best of internet