Quantcast
THE STREAM

Mακεδόνα στρατηλάτη από τα βιβλικά Lidl έκανε εξώφυλλο η Ελεύθερη Ώρα

Είναι γνωστό πως η πρωτεύουσα της Μακεδονίας είναι η Βηθλεέμ


THE NEWSROOM · 13 Ιουνίου 2018

Θύματα επίθεσης από τουρκοεβραίοσκοπιανογκέι πράκτορες έπεσε μάλλον η μοναδική πατριωτική εφημερίδα αυτού του τόπου, Ελεύθερη Ώρα. Δε μπορεί εξηγηθεί αλλιώς η φοβερή προβοκάτσια του σημερινού της εξωφύλλου, το οποίο αντί να καλέσει τον λαό στα όπλα τα ιερά για την μακεδονοπούλα μας, θυμίζει ράντομ μυθολογικούς εβραίους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως πρόσεξε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα και πολλοί άλλοι χρήστες των social media, ενώ το εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας κάνει το point ότι ο Αλέξης Τσίπρας μας (μάλλον αυτός δηλαδή) μπουκέτωσε τον Μεγαλέξανδρο με τη συμφωνία που φέρνει, κάποιο έμμισθο εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στη θέση του μεγάλου Μακεδόνα έβαλε τον Δαβίδ, όπως τον αποτύπωσε σε γλυπτό ο Μικελάντζελο Μπουαναρότι.

Για του λόγου του αληθές:

Και η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Ωραίο πρωτοσέλιδο η Ελεύθερη Ώρα με τον Μ. Αλέξανδρο που ματώνει η μύτη του. Μονο που στο άγαλμα δεν απεικονίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος αλλά ο Δαβιδ του Μιχάηλ Άγγελου.

Gepostet von Elena Akrita am Mittwoch, 13. Juni 2018

Ελπίζουμε η αγαπημένη μας εφημερίδα να ανακαταλάβει γρήγορα τον έλεγχο τον κινήσεών της, δεν γίνεται να μείνουμε χωρίς Ελεύθερη Ώρα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.

Best of internet