Quantcast
THE STREAM

Δε χαλάνε οι φιλίες για τη Μακεδονία ρε μαλάκα, είπε περίπου ο Π. Καμμένος

Δεν θα ψηφίζω τη συμφωνία που φέρνει η κυβέρνηση, στηρίζω την κυβέρνηση που φέρνει την συμφωνία


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2018

Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις, αγαπητοί φίλοι, αλλά φαίνεται ότι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο συνειδητότητας και πνευματικής όσμωσης ώστε να μπορούν να διαφωνούν σε κομβικά πολιτικά ζητήματα, αλλά να μένουν στο γάμο επειδή υπάρχει αγάπη και επειδή είναι τα παιδιά στη μέση. Η τελευταία διαφωνία έρχεται με το ζήτημα του Μακεδονικού, αλλά δε φτάνει για να ρημάξει το σπιτικό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και περήφανος ΥΠΕΘΑ της ομορφότερης χώρας του κόσμου, ο Πάνος ο Καμμένος. Όπως επιβεβαίωσε και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί της Τρίτης από τα γραφεία του κόμματος του. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι όλα τα υπόλοιπα πέραν της ασυμφωνίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ βαίνουν καλώς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για πρόωρες εκλογές εν μέσω θέρους.

Bέβαια, ο Καμμένος έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας ότι όποιος δεν ακολουθήσει την κομματική γραμμή θα διαγράφεται από το κόμμα. Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα έδειξε να πιστεύει ότι η συμφωνία θα «σκαλώσει» ήδη από την πλευρά της ΠΓΔΜ, πριν καταλήξει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διευκρίνισε πως την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις και πως είχαν στενή συνεργασία. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι το Μακεδονικό δεν θα προκαλέσει πρόωρες εκλογές. «Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας», είπε και αυτό είναι το σημαντικότερο άλλωστε. Ότι εκτός των άλλων, θα εξαντληθεί και η τετραετία.

Best of internet