Quantcast
THE STREAM

Ακάλυπτο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς και ασέβαστοι δικαστές του δεσμεύουν λογαριασμούς

Επιχειρηματικό κουβά φαίνεται πως πήγε ο δημοφιλής ποπ καλλιτέχνης


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2018

Όσο #positivethinking, όσο #antexa, όσο #olakalathamaspane και να σκέφτεται ο Σάκης Ρουβάς, ίσως αυτή τη φορά να δείξει λίγο ανήσυχος, μιας και φαίνεται ότι μετά από ένα κάποιο φέσωμα, η ελληνική δικαιοσύνη τον εξαναγκάζει να πληρώσει τα απλήρωτα.

Συγκεκριμένα, πίσω από τις κωλοτούμπες και τα #αισθάνομαι του λαοφιλούς ποπ σταρ, υπήρχαν κάμποσες εκκρεμείς οφειλές από τις εταιρείες του Σάκη με συνέπεια η Δικαιοσύνη να εκδώσει διαταγή πληρωμής. Η κίνηση αυτή έγινε μετά από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής και επικοινωνίας με την οποία συνεργαζόταν για πάνω από δέκα χρόνια, μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Tελικά το το πρωτοδικείο Αθηνών δέσμευσε εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του δημοφιλούς τραγουδιστή (Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ). Η Progressive PR M ΕΠΕ έχει επίσης καταθέσει και αγωγές κατά της εταιρείας του Σάκη Ρουβά, αναφορικά με απλήρωτες υπηρεσίες που προσέφερε στον τραγουδιστή.

Ωστόσο οι οφειλές δεν αφορούν μόνο τις δραστηριότητες του σταρ – Σάκη με την showbiz, καθώς φαίνεται ότι η Progressive PR διεκδικεί χρήματα και από την “SK Κτηνοτροφική”, την αγροτική, βιοαέρια πλευρά του Σάκις, που ασχολείται με θερμοκήπια, βιολογικά προϊόντα και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρία:

«Η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας. 

Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.»

Ευχόμαστε στο τέλος #olakala να του πάνε.

Πηγή: tanea.gr

Best of internet