Quantcast
THE STREAM

Τρελό γουίκεντ στην Ηλεία: Φόρτωσαν τρικάβαλο το νεκρό φίλο τους, τους έπεσε από τη βέσπα

Αρκετά παρανοϊκή και εντελώς ζοφερή είδηση από τον ξέρετε-ποιό νομό


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2018

Κάθε φορά που προκύπτει κάποια είδηση από τον τιτανομέγιστο νομό Ηλείας εικάζουμε ότι κάπου εδώ πιάσαμε ταβάνι και ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει κάτι από αυτά. Ωστόσο πάντα έρχεται η επόμενη είδηση που ξεπερνά την φαντασία μας, όπως για παράδειγμα αυτή η ζοφερή εκδοχή του “Weekend at Bernies Ηλεία».

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό μέσο ilialive.gr, ένας άτυχος 30χρονος από την Ηλεία, αφού πέθανε από αδιευκρίνιστες συνθήκες όσο βρισκόταν σε ένα σπίτι μαζί με δύο φίλους του, κατέληξε τελικά να πηγαίνει (νεκρός) τρικάβαλο με τους δύο φίλους του πάνω σε ένα παπάκι για να καταλήξει η σωρός του παρατημένη σε κεντρικό σημείο του Πύργου μαζί με το παπάκι, ώστε να μοιάζει με τροχαίο ατύχημα.

Ο νέος βρέθηκε νεκρός σε κεντρικό σημείο της πόλης τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν, μετά από τηλεφώνημα για τροχαίο δυστύχημα. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, όμως, ο 30χρονος είχε πεθάνει αρκετά νωρίτερα, στο σπίτι φίλου του από πνευμονικό οίδημα, ενώ οι δύο φίλοι του που τον μετέφεραν στο σημείο δήλωσαν τελικά ότι το έκαναν «γιατί φοβήθηκαν να μη βρεθεί νεκρός ο 30χρονος στο σπίτι».

Όπως διαβάζουμε στο ilialive:

«Ο 30χρονος ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα, ηλικίας 42 και 44 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι του ενός εξ αυτών από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την Αστυνομία, ο 30χρονος κατέρρευσε σε ένα κρεβάτι και οι δύο φίλοι του, προσπάθησαν αρχικά να τον συνεφέρουν, ωστόσο λίγο αργότερα αποκοιμήθηκαν, επίσης υπό συνθήκες που ερευνούν οι Αρχές. Όταν αργότερα ξύπνησαν, είδαν πως ο 30χρονος βρισκόταν στην ίδια θέση, χωρίς ίχνη ζωής. Το γεγονός αυτό τους τρόμαξε και λόγω των συνθηκών, αντί να καλέσουν την Αστυνομία, ή το ΕΚΑΒ, επέλεξαν να τον μεταφέρουν σε άλλο σημείο (…) Τον μετέφεραν «τρικάβαλο» με το βεσπάκι τους. Εκεί τον άφησαν στο πεζοδρόμιο με τα πόδια πάνω στον τοίχο, περίπου στις πέντε το πρωί. Έφυγαν, αλλά μετά επέστρεψαν για να αφήσουν το βεσπάκι δίπλα του, για να μην το βρουν στην κατοχή τους.»

Μάλιστα τα δύο φιλικά πρόσωπα ήταν οι ίδιοι που κάλεσαν στην Άμεση Δράση στις 5:30 το πρωί και ενημέρωσαν ανώνυμα πως υπάρχει ένας άνδρας νεκρός στο συγκεκριμένο σημείο. Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές, ήταν εμφανές πως δεν επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα, αφού η βέσπα δεν έφερε ίχνη τροχαίου, ενώ τα τραύματα που έφερε ο 30χρονος αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι προέκυψαν επειδή κατά την μεταφορά η σωρός του έπεσε από τα χέρια των δύο πανικοβλημένων φιλικών προσώπων. Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου πνευμονικό οίδημα και ισχαιμία μυοκαρδίου.

Ωστόσο για να γίνει κάπως πιο κατανοητή όλη αυτή η μακάβρια παρανοϊκή ιστορία, αναμένονται σε 15 ημέρες και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όσο για τους δύο άντρες που εμπλέκονται στην υπόθεση, μετά την προσαγωγή τους στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και τα όσα κατέθεσαν, συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράλειψης λυτρώσεως από κινδύνου ζωής.

Best of internet