Quantcast
THE STREAM

Xαλαρό cardio έκανε και πάλι η φρουρά του Κιμ γύρω από τη Μερτσεντέ του στη Σιγκαπούρη

Άλλες δύο συναντήσεις κορυφής και τα παιδιά θα είναι beach ready


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2018

Στην Σιγκαπούρη βρίσκεται ήδη ο πορτοκαλί πλανητάρχης, αλλά και ο Αγαπητός Ηγέτης της Βόρειας Κορέας, εν όψει της ιστορικής συνόδου κορυφής που αναμένεται να γίνει αύριο την Τρίτη. Ο Ντόνταλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, την ώρα που ολόκληρη η Σιγκαπούρη βρίσκεται στο πόδι, με όλα τα μέτρα ασφαλείας να βρίσκονται στο κόκκινο, ενώ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Σιγκαπούρης, για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί εξ αιτίας της συνάντησης, η χώρα του έχει ξοδέψει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.

Παρ’ ό,τι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια, ο αγαπητός Ηγέτης δε θα μπορούσε να επαναπαυτεί και να μη φέρει μαζί του τα ειδικά εκπαιδευμένα τσακάλια του τα οποία τα είχαμε δει να κάνουν τζόγκινγκ με πιλοτική διάβαση 217 σε τριγωνικό ραντάρ, εκατέρωθεν της θωρακισμένης μερτσεντέ του Κιμ.

Κάπως έτσι και στην επίσκεψή του στην Σινγκαπούρη, ο Κιμ έφερε μαζί την φρουρά του, η οποία για άλλη μια φορά έτρεχε δίπλα από τη μερτσεντέ του ηγέτη, χαρίζοντάς μας πάλι ένα εντελώς αστείο και ελπιδοφόρο για την ανθρωπότητα θέαμα. Τους αθλητικούς μπόντιγκαρντ του Κιμ τους είχαμε ξαναδεί τον Απρίλιο, στη συνάντηση κορυφής της Βόρειας και της Νότιας Κορέας.

Λίγους μήνες αργότερα, βλέπουμε την ίδια 12άδα να πλαισιώνει τη μερσεντές που μεταφέρει τον Κιμ, ενώ η φρουρά το κόβει ποδαράτο μέχρι το ξενοδοχείο St. Regis, όπου και θα λάβει χώρα η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με το Agence France-Presse, οι δώδεκα δρομείς-φρουροί έχουν επιλεχτεί για τις ειδικές δεξιότητές τους, όπως η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες, καθώς και η φυσική κατάσταση και ακόμη και η εμφάνιση τους.

Πάντως εάν οι φρουροί δεν ήταν beach ready πριν από τις συνόδους κορυφής, τότε τουλάχιστον θα γίνουν σύντομα, με τόσα χιλιόμετρα που έχουν ρίξει. Είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι οι μπόντιγκαρντς του Κιμ τραγουδάνε αυτό:

 

 

Best of internet