Quantcast
THE STREAM

Όταν ο Άντονι Μπουρντέν συναντούσε τον Ίγκι Ποπ, το αποτέλεσμα ήταν θαύμα γεύση

Παρεάκια που κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη


THE NEWSROOM · 9 Ιουνίου 2018

Η μαγειρική δε θα είναι ποτέ πια η ίδια μετά το χτεσινό θλιβερό γεγονός. O ταξιδευτής σεφ Άντονι Μπουρντέν έδωσε τέλος στη ζωή του, προκαλώντας θλίψη στους δικούς του, στους συναδέλφους του και φυσικά στους εκατομμύρια οπαδούς του ανά τον κόσμο.

Πολύς κόσμος που δεν τον γνώριζε έμεινε τελείως μαλάκας από τα χιλιάδες posts στη μνήμη του Μπουρντέν που πλημμύρισαν τα social media. Οι κολλημένοι προφανώς θα αρχίζουν τις ίδιες παπάτζες που ακούγονται κάθε φορά που πεθαίνει ένας διάσημος, το γεγονός όμως είναι πως ο σεφ και δημοσιογράφος είχε κερδίσει τους οπαδούς του με το σπαθί του, με την προσωπικότητά του, με την ποιότητα των εκπομπών του, με την εστίαση που έκανε στον άνθρωπο πίσω από τα πιάτα και φυσικά με την υπερκούλ περσόνα του.

Αυτό το βίντεο, στο οποίο ο Άντονι Μπουρντέν άραξε για γαρίδες και χαλαρή συζήτηση με τον θεό Iggy Pop, είναι η απόδειξη όλων των παραπάνω. Σαν ένα χαμένο επεισόδιο από το Καφές και Τσιγάρα του Τζάρμους, αλλά αυτή τη φορά με Γαρίδες και Κρασί, η συζήτηση των δύο είναι από τα πιο ωραία πράγματα που έχουμε δει.

Δείτε το βίντεο:

Iggy Pop | Anthony Bourdain: Parts Unknown

"Voluminous and undistinguished company." Anthony Bourdain meets Iggy Pop in Anthony Bourdain: Parts Unknown.

Gepostet von ABC iview am Donnerstag, 13. Juli 2017

O Iggy αποχαιρέτησε χτες συγκινητικά τον σεφ στο twitter:

Παρεάκια που είναι σίγουρα καλύτερα από το δικό σου.

Best of internet