Quantcast
THE STREAM

Κάμποσο εκτός ΝΔ ο Δήμαρχος Καμπόσος μετά από τις ψεκασμένες δηλώσεις για Μπουτάρη

Δύσκολα τα πράγματα για τον vlogger δήμαρχο του Άργους


THE NEWSROOM · 8 Ιουνίου 2018

Ούτε η ΝΔ δεν θέλει για το ίματζ της τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο, το δήμαρχο που εκτός από σκληρός Μακεδονομάχος, αποδεικνύεται και ολίγον τι αντισημίτης και από σήμερα διαγράφηκε οριστικά από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Καμπόσος στον απόηχο της επίθεσης που δέχτηκε ο Μπουτάρης, είχε αναρτήσει ένα σχόλιο λέγοντας ότι «Αυτά παθαίνουν οι προδότες». Στη συνέχεια σκέφτηκε να υποστηρίξει ότι το σχόλιο το έκανε κάποιος άλλος που χρησιμοποιούσε το προφίλ του και ότι σε καμία περίπτωση αυτό το σχόλιο δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις του.

Όλη αυτή η κωλοτούμπα υπό το φόβο του αποκλεισμού του από τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ, γιατί στη νέα του βιντεοανάρτηση, από το γνώριμο δημαρχικό γραφείο του, μπροστά από αστέρια της Βεργίνας και αρχαιοπρεπείς προτομές, ο Καμπόσος φρόντισε να τοποθετηθεί ξανά για το ζήτημα του Γιάννη Μπουτάρη:

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι»

Μετά από την πρώτη προειδοποίηση και αφού η ΝΔ καταπιεί τη δικαιολογία «μου χάκαραν το facebook», τώρα που η μοναδική εξήγηση θα ήταν το «μου χάκαραν τον εγκέφαλο» ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλα τέτοια σχόλια και τοποθετήσεις στη Νέα Δημοκρατία.

Μπορεί πλέον ο κύριος Καμπόσος να μην αποτελεί μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να τελεί ακόμη πιο Καμπόσικα το θεάρεστο έργο του από το δημαρχικό γραφείο του, ενώ ανυπομονούμε να δούμε τις ψύχραιμες τοποθετήσεις που θα κάνουν όλοι όσοι του χακάρουν το facecbook, το youtube του και το ίδιο του το σώμα.

Best of internet