Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο nihilist μαθητής που «δε διάβασε ποτέ» είναι ο ηθικός πρωταθλητής των Πανελληνίων

Γιατί να διαβάσεις για τις Πανελλήνιες όταν όλα είναι μάταια και πάνε κατά διαόλου


THE NEWSROOM · 8 Ιουνίου 2018

Τρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή: Ο θάνατος, οι φόροι και στην Ελλάδα που μας αφορά, οι Πανελλήνιες. Ο θεσμός έχει εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία υπηρετήσει το σκοπό του να χαζέψουν τελείως οι μαθητές πριν μπουν (ή δεν μπουν) στο Πανεπιστήμιο, στρώνοντας έτσι το δρόμο για μια γενιά ακόμη που να έχει υποφέρει όσο οι υπόλοιπες.

Σε αυτό το οικογενειακό και κοινωνικό δράμα, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι θεματοφύλακες του ελληνικού πολιτισμού, δηλαδή πολιτικοί, παπάδες και δημοσιογράφοι. Το γραφικό θέαμα των ρεπόρτερ που ενεδρεύουν σαν κόμπρες έξω από τα σχολεία για να πάρουν δηλώσεις από αποχαυνωμένα παιδάκια είναι ένα πολύ classic και γραφικό σκηνικό, αλλά έχει τη δυνατότητα καμιά φορά να μας παρέχει ντοκουμέντα όπως ο θρυλικός Πανωλεθρίας, ή ο τιτάνας μεταλλάς που είδαμε πριν λίγο καιρό.

To τελευταίο γκανιάν είναι αυτός ο ερασιτέχνης ανθρωπιστής φιλόσοφος (σε βίντεο αυτής της δημοσιογράφου), ο οποίος εκτός από τα να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του για τα θέματα και την εξέλιξη του ανθρώπου, μας κέρασε και αυτή εδώ την ατάκα:

– Πώς σου φάνηκαν τα θέματα;

– Πολύ εύκολα, σχετικά, αλλά δεν πρόκειται να γράψω επειδή δεν έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου, απλά δίνω έτσι.

Δείτε το ντοκουμέντο:

Ο θεούλης των Πανελληνίων 2018!

Βρήκαμε ήδη τον «θεούλη» των φετινών Πανελληνίων. Μαθήματα αισιοδοξίας από το 0:25 και μετά! 😂😂😂video credits: Νικόλ Παπάζογλου

Gepostet von Neopolis am Donnerstag, 7. Juni 2018

Δε φοβόμαστε πάντως, ο συγκεκριμένος φίλος αν και ελαφρώς απογοητευμένος φαίνεται αρκετά συγκροτημένος για να αντιμετωπίσει τη ζωή εκεί έξω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet