Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Τυπάς την κοπανάει με τανκ από στρατιωτική βάση, ζει το αληθινό GTA

Nα οδηγάς αγέρωχος το τεθωρακισμένο σου και να σε κυνηγάει η αστυνομία, όλοι το έχουμε σκεφτεί


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2018

GTA αλλά στην πραγματική ζωή αποφάσισε να παίξει ένας μερακλής στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο τυπάκος, ο οποίος ήταν στρατιώτης σε κάποια βάση της Εθνοφρουράς των ΗΠΑ, αποφάσισε για κάποιο λόγο να κλέψει ένα τεθωρακισμένο Μ113 12 τόνων, να το σκάσει από τη βάση και να το βγάλει στον αυτοκινητόδρομο, ξεκινώντας ένα σκηνικό καλύτερο από αυτά που βλέπουμε στα videogames.

Το πανηγύρι ξεκίνησε όταν τον αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί, καθώς ο παιχταράς όχι απλά αγνοούσε όλους τους κανόνες του ΚΟΚ της βορειοανατολικής πολιτείας, αλλά το έκανε με το μικρό ξαδερφάκι των τανκς. Οι αστυνομικοί προφανώς ήθελαν να τον σταματήσουν, αλλά αντιμετώπιζαν πρόβλημα καθώς η φυσιολογική μέθοδος που χρησιμοποιούν για να σταματήσουν ένα όχημα (η οποία είναι να πυροβολήσουν τα λάστιχα) δεν δούλευε σε ένα ερπυστριοφόρο.

Όπως είπε ο ο Κέιλι, ένας αυτόπτης μάρτυρας, στο τοπικό κανάλι WWBT:

«Ειλικρινά μου έφερε στο νου το παιγνίδι Grand Auto Theft, όταν ένα τανκ τρέχει στη μέση της πόλης, ήταν σουρεαλιστικό.»

To αποτέλεσμα ήταν το τεθωρακισμένο να συνεχίσει ακάθεκτο την κούρσα με τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει – 65 χλμ/ώρα – με υπόκρουση τις σειρήνες των περιπολικών να ουρλιάζουν ενώ το ακολουθούσαν. Το σόου έληξε κάπως ομαλά όταν το όχημα έφτασε στην πρωτεύουσα της Βιρτζίνια, το Ρίτσμοντ, όπου ο οδηγός του παραδόθηκε, μάλλον ικανοποιημένος από το θέαμα που πρόσφερε.

Να τονιστεί εδώ πέρα ότι το τεθωρακισμένο δεν είχε οπλισμό πάνω του και ο οδηγός μάλλον ήθελε απλά να γίνει viral χωρίς να πειράξει κάποιον, πράγμα το οποίο κατάφερε.

Ελπίζουμε να τη γλιτώσει με καμιά στέρηση εξόδου, φαίνεται πολύ φίλος μας.

(πηγή)

Best of internet