Quantcast
THE STREAM

Αντράς χτυπά δημόσια την πρώην γυναίκα του, τρώει κουτουλιά – intervention από περαστικό

Και το έκανε με περισσή περηφάνια σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2018

Ένα τραγικό σκηνικό έπαιξε πριν από λίγες μέρες σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, όπου ένας άντρακλας με το όνομα Mehmet T., σαν αυτόν που γνωρίσαμε πέρυσι από συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, άρχισε να χτυπά με λύσσα την πρώην γυναίκα του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας (CCTV) ο άνδρας ρίχτηκε βίαια πάνω στη γυναίκα και δεν σταμάτησε να την χτυπά ακόμα και όταν εκείνη έπεσε από το ξύλο στο έδαφος. Σύμφωνα με μάρτυρες, η γυναίκα ούρλιαζε και ζητούσε για βοήθεια, η οποία μάλλον κατάφτασε λίγο αργότερα απ’ όσο θα έπρεπε.

Όταν, λοιπόν, ο μάγκας που φαίνεται στο βίντεο βαρέθηκε να ξυλοφορτώνει την πρώην γυναίκα του, ένας τύπος πήρε φόρα, έτρεξε προς το μέρος του και τον έριξε κάτω με μία θεαματική κουτουλιά. Μόνο τότε οι περαστικοί που βρέθηκαν στην περιοχή πλησίασαν τους δύο άντρες, παρακολουθώντας αμέτοχοι.

Και, φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, αφού και στην περίτπτωση του Καλλιμάρμαρου το πλήθος παρενέβη ουσιαστικά μόνο όταν ο άντρας κουράστηκε να χτυπά τη σύζυγό του, δίπλα στα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Best of internet