Quantcast
THE STREAM

Το «Ducati ψήνεται» είναι το απόλυτο event για κάθε μηχανόβιο αστειάτορα

Λαχταριστά λογοπαίγνια και εκλεκτοί μεζέδες για μηχανόβιους


THE NEWSROOM · 5 Ιουνίου 2018

Δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα νέα για όσους λατρεύουν το τρίπτυχο: κοψίδια – γρήγορες μηχανές και λογοπαίγνια, αγαπητοί φίλοι και αυτο το ιδιαιτέρως περιορισμένο, αλλα εξαιρετικά παθιασμένο και διψασμένο κοινό πρόκειται να δικαιωθεί στις αρχές του ερχόμενου Ιουλίου με μια διοργάνωση που θα τους πάρει τα μυαλά.

Όπως διαβάζουμε στο Facebook, Ducati Ψήνεται στην Κορινθία και μάλιστα οι διοργανωτές δεν αρκέστηκαν απλά στο λογοπαίγνιο του τίτλου, αλλά φρόντισαν με ένα δυνατό brainstorming να εμπλουτίσουν και το μενού με τα εξής φαγώσιμα δίτροχα:

ΣουβλάKTM, HOΝDAKOS, Vespaστίτσιο, ΠαταTriumph, YAMAHAλούμι και άλλες ξεκαρδιστικές λιχουδιές θα σας λαδώσουν το αντεράκι την ώρα που θα συζητάτε πόσο λατρεύετε το δίτροχό σας όχημα με άλλους μύστες της φάσης. Η εκδήλωση δεν προτείνεται σε όσους έχουν μικρή ανοχή στα κρύα αστεία, είναι βίγκαν ή δεν ενδιαφέρονται για τα δίτροχα.

Όπως διαβάζουμε στο event στο facebook, η ομάδα που κρύβεται πίσω από την «πιο παράδοξη μοτομάζωξη» ονομάζεται ΓουρουνοπουΛΑΤΙΝ, και προφανώς απευθύνεται σε λάτρεις του ΛΑΤΙΝ, του γουρουνόπουλου και όπως πάντα των λογοπαίγνιων.

 

Best of internet