Quantcast
THE STREAM

Τρακάρισμα με άλογο είναι η τελευταία εξέλιξη από τον αγαπημένο μας νομό της Δ. Ελλάδος

Ελαφρύς τραυματισμός για την οδηγό, άδοξο τέλος για το άλογο που παραβίασε στοπ


THE NEWSROOM · 4 Ιουνίου 2018

Ηλεία στα εύκολα, Ηλεία και στα δύσκολα, λέει η παροιμία που μόλις σκεφτήκαμε μόλις είδαμε αυτή την εξωφρενική και αρκετά δυσάρεστη είδηση από το χωριό «Μυρτιά» του εξωτικότερου νομού της ομορφότερης χώρας του κόσμου. Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο ilialive.gr, ένα τροχαίο συντάραξε τον κόσμο της Ηλείας, ένα τροχαίο μάλλον πιο εξωφρενικό από εκείνη τη φορά που ένα αγροτικό τράκαρε πάνω σε οικογενειακό τάφο σε νεκροταφείο του ίδιου νομού.

Συγκεκριμένα, στο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής ενεπλάκη μια Μερτσεντέ και ένα άλογο, από το οποίο βγήκε νεκρό το άτυχο άλογο και η 28χρονη οδηγός ελαφρώς τραυματισμένη. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η νεαρή γυναίκα ενώ εκινείτο στον κεντρικό δρόμο οδηγώντας το αυτοκίνητό της μάρκας Mercedes, είδε να πετάγεται μπροστά της από κάθετο δρομάκι, ένα άλογο.

Η οδηγός προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποφύγει το άλογο και το βαρύ και άτυχο ζώο έπεσε πάνω στο παρμπρίζ της Μερτσέντας, το οποίο και ισοπέδωσε.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία δήλωσε σε διασώστες και πυροσβέστες πως είναι έγκυος, βρισκόταν σε σοκ, ενώ οι περίοικοι έσπευσαν σε βοήθεια και στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής.

Το άλογο βαριά τραυματισμένο, κατέληξε λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο της σύγκρουσης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για την αντιμετώπιση της κατάστασής της.

Best of internet