Quantcast
THE STREAM

Μπαλούρδος του FBI πάει για χορευτική φιγούρα σε μπαρ, πιστολιάζει το μαγαζί

Πράγματα που μπορούν να πάνε λάθος αν είσαι ένοπλος μπάτσος με αγάπη για το break dance


THE NEWSROOM · 4 Ιουνίου 2018

Ένα σκηνικό βγαλμένο από τις πιο ζοφερές στιγμές του αμερικάνικου Νότου έπαιξε το Σάββατο στο Ντένβερ του Κολοράντο, όταν πράκτορας του FBI έδωσε μία δροσερή performance σε παρακείμενο μπαράκι.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, ο φίλος έδινε πόνο στο κέντρο της πίστας μαγνητίζοντας τα βλέμματα με τις ανάλαφρες κινήσεις του. Αναγνωρίζοντας, μάλλον, ότι είχε ανεβάσει ήδη πολύ ψηλά τον πήχη και ότι το κοινό του είχε υψηλές απαιτήσεις για το φινάλε, το αστυνομικός από το Ντένβερ αποφάσισε να ολοκληρώσει το νούμερό του με ένα εντυπωσιακό backflip.

Το πρόβλημα με αυτό ήταν ότι καθώς γυρνούσε ανάποδα στον αέρα, το υπηρεσιακό του όπλο γλίστρησε από το παντελόνι του, έπεσε στο έδαφος και εκπυρσοκρότησε όταν ο κάτοχός του προσπάθησε να το σηκώσει. Από την εκπυρσοκρότηση, ο αστυνομικός τραυμάτισε κάποιον θαυμαστή του στο πόδι.

O αξιωματικός τέθηκε εκτός υπηρεσίας αλλά οι αμερικάνοι δεν είναι τίποτα κομπλεξικοί να κατεβάσουν το βίντεο από τα social media, όπως κάναμε εμείς, απ’ ό,τι φαίνεται, με τον χορευταρά από την ομάδα ΔΙΑΣ με το επαγγελματικό moonwalk.

 

Best of internet