Quantcast
THE STREAM

Καναδάς: Μεταλάς τρώει πόρτα από συναυλία Slayer, ξαναγυρνάει κολυμπώντας

Όταν είσαι thrash metal στην ψυχή


THE NEWSROOM · 1 Ιουνίου 2018

Οι θρύλοι του thrash metal που λέγονται Slayer έχουν ανακοινώσει τη συνταξιοδότησή τους όπως γράφαμε πρόσφατα, και προφανώς κάθε αληθινός οπαδός του thrash θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους δει ζωντανά για τελευταία φορά. Είναι γνωστό πως οι μεταλάδες το παλεύουν πολύ για τη μουσική που αγαπάνε, ένας από αυτούς όμως πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο για να ακούσει λίγο από το «Raining Blood».

Το σκηνικό έγινε αυτή την Τρίτη 29 Μαΐου στην συναυλία των Slayer στο Budweiser Stage στο Τορόντο του Καναδά. Ένας οπαδός της μπάντας για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους πετάχτηκε έξω από το χώρο της συναυλίας, ο οποίος όπως δείχνει το διάγραμμα παρακάτω, βρίσκεται σε ένα νησάκι στη λίμνη Οντάριο, το οποίο συγκοινωνεί με την ξηρά μόνο με μια μικρή γέφυρα. Αυτό προφανώς δεν πτόησε τον φανατικό οπαδό της μπάντας, ο οποίος αποφάσισε να δείξει τις αθλητικές του ικανότητες.

Όπως κατέγραψε ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian (οι Anthrax ανοίγουν τις συναυλίες των Slayer μαζί με τους επίσης παλιοσειρές Testament και τους Lamb of God), ο υπέρτατος μεταλάς έπεσε στα νερά της λίμνης για να γυρίσει στο χώρο της συναυλίας. Δυστυχώς ο κόπος του δεν ανταμοίφθηκε και εκτός του ότι απέτυχε να μπει μέσα, έπρεπε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες λόγω υποθερμίας. Η λίμνη Οντάριο δεν είναι για κολυμβητές ούτε το Μάιο.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πόσες μπύρες είχε πιει νωρίτερα, αλλά παραμένει ήρωας.

(πηγή)

Best of internet