Quantcast
THE STREAM

Καλό ΣΚ με αυτόν τον Μιχαλολιάκο να μυξοκλαίει για τη forever alone Χρυσή Αυγή

Γιορτάστε την έλευση του καλοκαιριού με αυτό εδώ το δροσερό βίντεο


THE NEWSROOM · 1 Ιουνίου 2018

Καμιά φορά είναι ωραίο να βλέπεις φασίστες να κλαίγονται, λέει ένα παλιό κινέζικο ποίημα και, πράγματι, αγαπητοί φίλοι, τι πιο όμορφο από το να βλέπεις τον αρχηγό μίας ανοιχτά νεοναζιστικής οργάνωσης, με δεκάδες επιθέσεις στο ενεργητικό της, να κλαίγεται σε παρακμιακό σαβουροκάναλο για την απομόνωση που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα.

Τίποτα, είναι η απάντηση και ας είναι αυτό το βίντεο που ανήρτησε στη σελίδα της η αντιφασιστική οργάνωση ΟΡΜΑ, το πρελούδιο ενός χαρούμενου σαββατοκύριακου και ενός δροσερού καλοκαιριού.

Όπως θα δείτε ιδιοίς όμμασι στο βίντεο που ακολουθεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απογοητευμένος από την εξέλιξη της δίκης και την αντιφασιστική δράση που του έχει κλείσει ένα σκασμό γραφεία και που του έχει απαγορεύσει τις φασιστοσυγκεντρώσεις δήλωσε με σπασμένη φωνή στον Άκη Παυλόπουλο, στο κανάλι «Blue Sky»:

«Η Χρυσή Αυγή σήμερα δεν μπορεί να κάνει ούτε μία ανοιχτή συγκέντρωσηστην Αθήνα γιατί στήνονται κατευθείαν αντισυγκεντρώσεις. Δεν μπορεί να κάνει μία διάλεξη σε μία αίθουσα ξενοδοχείου γιατί πηγαίνουν οι ακτιβιστές κατά ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατούν τους ξενοδόχους με σφυριά, ρίχνοντας φέιγ βολάν, φορώντας κράνη, κρατώντας ρόπαλα κτλ»

Ο Μιχαλολιάκος κλαψουρίζει δημοσίως για την οργανωτική ανικανότητα της χρυσής αυγής να βγει στις γειτονιές

Ο Μιχαλολιάκος κλαψουρίζει δημοσίως για την οργανωτική ανικανότητα της χρυσής αυγής να βγει στις γειτονιές. Ζήτω ο μαχητικός αντιφασισμός!

Gepostet von ORMA am Freitag, 1. Juni 2018

Σκουπίστε τα δάκρυά σας, φιλαράκια.

Best of internet