Quantcast
THE STREAM

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παρκάρει σε θέση για εγκύους, ίσως ετοιμάζεται να γίνει μανούλα

Για αυτόν εδώ τον άντρα ποιος θα φτιάξει ανδριάντα


THE NEWSROOM · 31 Μαΐου 2018

Άλλη μια φορά εκπολίτισε βάναυσα τους έλληνες ιθαγενείς ο άνθρωπος που μας δίδαξε τι σημαίνει μανικετόκουμπο. Ο υποτιμημένος γίγαντας της κουλτούρας Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος δεν έπαυσε να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αφήνοντας απλήρωτους εκατοντάδες ίσως ανθρώπους, αυτή τη φορά απέδειξε την κλάση του με έναν αυθεντικά κωστοπουλικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο εθνικός μας ευεργέτης δίδαξε πολιτισμό αμέσως αφότου δίδαξε και ανδρισμό οδηγώντας χωρίς κράνο αλλά με γυαλιστερό αθλητικό και δερμάτινο την μηχανή του. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αφού πάρκαρε αρχοντικά όπως τόσο καλά ξέρει, στη συνέχεια άφησε τη μηχανή του σε μια θέση η οποία είναι ρεζερβέ για τις έγκυες, προφανώς έχοντας σαν σκοπό να ξεκινήσει το ξεβλάχεμα για το παιδί από το εμβρυακό στάδιο.

 

Την ανακάλυψη αυτού του θριάμβου έκανε ένας χρήστης του Facebookστην περιοχή του Ψυχικού, ο οποίος δημοσίευσε και τη φωτογραφία στον λογαριασμό του. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ενημέρωσε για τη φωτογραφία του τον άρχοντα, για να πάρει τη λαϊκή απάντηση «Σε γράφω στ’αρχιδια μου».

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ηλικιωμένους και εγκυμονουσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει του λέω «Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα» και μου λέει το θρυλικό «Σε γράφω στ’αρχιδια μου»

Το post του συγκεκριμένου χρήστη:

Τι άλλο να πούμε για αυτόν τον τιτάνα, είναι σαφές πως ολόκληρη η χώρα μας θα ήταν ακόμη στον Μεσαίωνα χωρίς αυτόν. Σε ευχαριστούμε, Πέτρο Κωστόπουλε.

(πηγή)

 

Best of internet