Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο τύπος με στολή Deadpool που κατατροπώνει αυτόν που τον είπε nigger είναι ο ήρωας που έχουμε ανάγκη

Μερικές φορές μπορεί κάτω από τη στολή να κρύβεται όντως κάποιος σουπερ ήρωας


THE NEWSROOM · 29 Μαΐου 2018

Ο κόσμος στα λεωφορεία και στις στάσεις λεωφορείου βρίσκεται συνήθως στη σκιά της τρέλας, ή τουλάχιστον της νευρικής κρίσης, όπως όλοι θα γνωρίζεται. Πόσω μάλλον εάν ο ένας από τους περαστικούς κυκλοφορεί τοπλες και ο άλλος κυκλοφορεί ντυμένος ως Deadpool, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για μια ωρολογιακή βόμβα η οποία είναι έτοιμη να σκάσει από στιγμή σε στιγμή. Αυτή η βόμβα, λοιπόν, έσκασε πριν από λίγες μέρες στην πόλη Κάιρνς της Αυστραλίας, όταν ένας τύπος ντυμένος Deadpool πιάστηκε στα χέρια με τόπλες μεσήλικα σε ένα βίντεο που μοιάζει να είναι άλλο ένα παρανοϊκό teaser της ταινίας της Marvel.

Το βίντεο παρουσιάζει έναν Deadpool να παίζει μάπες με έναν ημίγυμνο κύριο σε μια στάση λεωφορείου στην Αυστραλία. Κάτω από τη στολή του Deadpool, όπως διαβάζουμε εδώ, κρύβεται ο Τζέικ Μπίνγκχαμ, ο οποίος έχει κερδίσει κάποια αναγνωρισιμότητα, επειδή βασικά ντύνεται ως Deadpool και περιπλανιέται στους δρόμους του της πόλης Κάιρνς, στην Αυστραλία (κάτι σαν τον Σάκη Ρουβά του Πειραιά δηλαδή).

Τελικά το αναμενόμενο virality που κέρδισε το βίντεο που κατέγραψε ένας περαστικός, ανάγκασε τον Μπίνγκχαμ να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, ενώ όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε προηγούμενα με τον συγκεκριμένο άνδρα, γιατί τον αποκάλεσε «νέγρο» και του είπε «να τσακιστείς να φύγεις από τη χώρα μου».

Κάπως αποκαρδιωτικό για την δραστηριότητα του αντίφα εκπρόσωπου του Deadpool στην Αυστραλία είναι το σχόλιο του τύπου που τραβάει το βίντεο, ο οποίος αναφέρει κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Νομίζω ότι νικητής είναι ο Power Ranger». Πάντως το original teaser του Deadpool για την Αυστραλία, είναι αυτό. Εσείς διαλέξτε ποιο προτιμάτε τελικά.

 

Best of internet