Quantcast
THE STREAM

Αυτό το σμαρτάκι στο λιμάνι της Μυκόνου κάνει καλύτερο τριήμερο από εσένα

#proto_mpanio για το χαλαρό αυτοκίνητο με τα λυτά χειρόφρενα


THE NEWSROOM · 26 Μαΐου 2018

Τι κι αν ο καιρός δεν είναι ο απολύτως ιδανικός, τι και αν η θάλασσα ακόμη δεν είναι ιδαίτερα ζεστή, υπάρχουν ήδη πολλοί τολμηροί που από τον ψυχραναγκασμό της πρώτης θαλασσοσέλφι, τόλμησαν την πρώτη βουτιά με τα αντίστοιχα hastags στα social media. Εάν μάλιστα ζούσαμε στην ταινία Cars της Disney, τότε σίγουρα αυτή η βουτιά του εικονιζόμενου μαύρου σμαρτ θα είχε σίγουρα μια τέτοια χροιά.

Όπως και να χει, το μεσημέρι της Παρασκευής, αυτό το ΙΧ έκανε την πρώτη του βουτιά στο λιμάνι της Μυκόνου, μάλλον αφού ο οδηγός του ξέχασε να βάλει χειρόφρενο την ώρα που πήγε να βγάλει εισιτήριο. Το ένα πράγμα έφερε το άλλο και η βαρύτητα έφερε το smart στα αιγαιοπελαγίτικα νερά του λιμανιού της Μυκόνου, για να μας κάνει να ανακαλύψουμε με μεγάλη έκπληξη ότι τα σμαρτ επιπλέουν.

Ακολουθούν όμορφες εικόνες από το Blue Planet του BBC cyclades24.gr:

Σύμφωνα με το τοπικό site, δεν κινδύνεψε καμία ανθρώπινη ζωή, ενώ ελπίζουμε το σμαρτ να μην άρπαξε κανένα κρύωμα. Πάντως η τάση των αυτοκινήτων που αυτομολούν προς την υδρόβια ζωή φαίνεται να είναι κάπως κολλητική και γρήγορα διαδιδόμενη στις Κυκλάδες, αφού σύμφωνα με το ίδιο site, την ίδια μέρα, ένα ΙΧΕ βρέθηκε στη θάλασσα στην περιοχή λιμένα «Πούντα» Πάρου, όταν και εδώ ο οδηγός ξέχασε να βάλει χειρόφρενο στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τσουλήσει και να βρεθεί στο νερό.

Ελπίζουμε όλα τα μπανάκια τετράτροχων και δίτροχων να γίνονται με τις απαραίτητες προφυλάξεις, για να απολαύσουν και τα μηχανοκίνητα, και τα ψάρια και οι άνθρωποι το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι.

Best of internet