Quantcast
THE STREAM

Σπείρα γάλλων αναρχικών εφοδιάζει με φονικά είδη μπεμπέ τον Ρουβίκωνα, σύμφωνα με το Star

Γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτά;


THE NEWSROOM · 25 Μαΐου 2018

Θυμάστε αυτή εδώ την αποκλειστική θεματάρα που είχε βγάλει το Star πριν από δύο μήνες; Και αν θυμάστε τη γυναίκα του μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας που φοβόταν για τη ζωή του άνδρα και πατέρα του παιδιού της, θα θυμάστε, επίσης, ότι αυτή η γυναίκα είναι ανύπαντρη και χωρίς παιδιά, αλλά και ότι επρόκειτο για ένα θέμα που ηθελημένα ή μη, ήταν γεμάτο ανακρίβειες και ψέματα.

Το Star, λοιπόν, επανήλθε χθες με «αποκλειστικό/exclusive» θέμα, με το οποίο υποτίθεται ότι έφερε στο φως ότι φορτηγά με γαλλικές πινακίδες σκάνε στα Εξάρχεια («το άντρο του Ρουβίκωνα», σύμφωνα με τη Μάρα Ζαχαρέα) και ξεφορτώνουν όπλα. Μάλιστα, η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ είναι βέβαιη ότι αυτά τα όπλα αποστέλλονται από γάλλους αναρχικούς και ότι θα χρησιμοποιηθούν στις επόμενες παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα.

Στο βίντεο το μόνο που φαίνεται είναι ένα λευκό φορτηγό να παρκάρει σε δρόμο των Εξαρχείων, αλλά δεν έχει καμία σημασία, αγαπητοί φίλοι, γιατί το κλίμα τρόμου χτίζεται τέλεια με τύμπανα να βαράνε ανάμεσα στο σπικάζ της δημοσιογράφου και τα σουπεράκια που εμφανίζονται από κάτω να πηγαίνουν κάπως έτσι: «ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ»και «ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ “ΕΦΟΔΙΑΣΑΝ” ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ».

Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει και συνέντευξη με το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος το μόνο που λέει on camera είναι ότι τον τελευταίο καιρό παρακολουθούν «φορτηγά με ξένες πινακίδες να ξεφορτώνουν πράγματα σε διάφορα σημεία».  Αλλά ούτε αυτό έχει σημασία, αγαπητοί φίλοι, γιατί η δημοσιογράφος γνωρίζει μετά βεβαιότητας ότι «πάνε τα απλά τρικάκια και φυλλάδια του παρελθόντος, ώρα για κράνη, στυλάρια και σφυριά».

Δείτε ολόκληρο το αποκλειστικό/exclusive ρεπορτάζ παρακάτω:

Στο μεταξύ:

ΣΟΚ,ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ 111!!1!1!!111!!!111!11 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ :

Gepostet von Ρουβίκωνας am Freitag, 25. Mai 2018

Είχα την χαρά να φωτογραφίσω για 3η φορά το κονβόι αλληλεγγύης που ταξίδεψε από τη Γαλλία προκειμένου να δώσει τις…

Gepostet von Marios Lolos am Freitag, 25. Mai 2018

Best of internet