Quantcast
THE STREAM

Ήταν κομμένη σκηνή από το «Truman Show» η χτεσινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;

Πόνεσε η ψυχή μας


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2018

Μία σκηνή που θα μπορούσε με φυσικότητα να ενταχθεί στο «The Truman Show» σκηνοθέτησε χθες ο βετεράνος της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, Γιώργος Παπαδάκης έξω από το σπίτι (μάλλον) κάποιου συνταξιούχου.

Τα ειδικά ραντάρ του Γιώργου Παπαδάκη, λοιπόν, εντόπισαν σπίτι στο Παγκράτι που παρακολουθεί την εκπομπή του στη διαπασών κι έστειλε στο σημείο ρεπόρτερ για να καλύψει αυτό το μοναδικό θέαμα.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, ο γνωστός εκπομπάρχης ζήτησε από τον ρεπόρτερ να κολλήσει το μικρόφωνο στο παράθυρο του σπιτιού κι έπειτα άρχισε να φωνάζει «Καλημέρα σας καλοί μου φίλοι. Έξω από το παράθυρό σας είναι ο Λάζος, μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο». Και μετά το πάνελ φώναζε εν χορώ «Ανοίξτε το παντζούρι».

Κανένας δεν αποκρίθηκε κι έτσι ο  Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε λέγοντας «Για ανοίξτε το παντζούρι. Είναι ο Λάζος, ωραίο παλικάρι». Κι επειδή όλα αυτά δεν ήταν αρκετά ανατριχιαστικά, ο ρεπόρτερ άρχισε να χτυπάει με μένος το παράθυρο.

Δεν είδαμε ποτέ κάποιον να βγαίνει από το παράθυρο, πράγμα που μας βάζει σε σκέψεις: μήπως ο «τηλεθεατής» δεν ήταν ποτέ στην πραγματικότητα «τηλεθεατής»; Μήπως χρησιμοποιούσε απλά τη φωνή του Γιώργου Παπαδάκη για να καλύψει τα ουρλιαχτά κάποιας βασανισμένης ψυχής μέσα στο σπίτι;  Τι μας κρύβουν;

 

Best of internet