Quantcast
THE STREAM

30χρονος παρασιτεί στο πατρικό του, τρώει μήνυση από τους γονείς του για να ξεκουμπιστεί

Άραζε συνέχεια σπίτι και τους έπρηζε τα μέζεα


THE NEWSROOM · 23 Μαΐου 2018

Να ζήσουν επιτέλους τον έρωτά τους αποφάσισαν η Κριστίνα και ο Μαρκ Ροτόντο, κάτοικοι της κομητείας Ονοντάγκαν, οι οποίοι ξέμειναν μετά από πολλά χρόνια με τον 30χρονο γιο τους μέσα στο σπίτι.

Το ζευγάρι, όπως διαβάζουμε, προσπαθούσε για μήνες να διώξει το γιο του από το σπίτι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρασιτούσε κανονικά αφού δεν πλήρωνε ενοίκιο και δεν βοηθούσε σε καμία δουλειά του σπιτιού.

Στην αρχή , οι γονείς του τού ζήτησαν ευγενικά να ξεκουμπιστεί από το σπίτι. Αργότερα, του έστειλαν ειδοποιητήριο έξωσης, προειδοποιώντας τον ότι θα τον πετάξουν έξω αν συνεχίσει να τους γράφει στα παπάρια του. Όταν δεν έπιασε ούτε αυτό, του ζήτησαν να επιλέξει αν θέλει να του δίνουν 1.100 δολάρια για να νοικιάσει κάτι δικό του ή, ας πούμε, να βρει κάποια δουλειά:

«Υπάρχουν δουλειές διαθέσιμες ακόμη και για εκείνους που έχουν φτωχή εργασιακή εμπειρία όπως εσύ. Βρες μια δουλειά. Πρέπει να δουλέψεις!»

Ο 30χρονος Μαικλ Ροτόντο συνέχιζε να αράζει σπίτι με γονείς παρά τις προειδοποιήσεις, με αποτέλεσμα να φάει μήνυση λίγες μέρες αργότερα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, λίγο πριν ο Μάικλ κλείσει τα 31 του χρόνια.

Αναρωτιέστε καμιά φορά, αγαπητοί φίλοι, μήπως έχετε γίνει κι εσείς σπυρί στον κώλο της οικογένειάς σας;

Best of internet