Quantcast
THE STREAM

Θα επισκεφτεί τελικά το δικαστήριο ο κυπελλούχος Ιβάν έπειτα από δυο μηνάκια ώριμης σκέψης

Στο εδώλιο θα κάτσει ο Ιβάν Σαββίδης επειδή ξεχάστηκε και μπήκε με το γκάνι του στον αγωνιστικό χώρο


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2018

Μετά τις περίφημες γουέστερν στιγμές από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τς εικόνες του Ιβάν Σαββίδη να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο με τα κουμπούρια του στο ζωνάρι, τώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάτσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λιούμπος Μίχελ.

Σχεδόν δύο μήνες από το επίμαχο σκηνικό όπου ο Ιβάν εισέβαλλε στις 11 Μαρτίου στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ζωσμένος με τ’ όπλο του, έρχεται τώρα η ώρα για να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου. Εις βάρος τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Ευαγγελία Λιάσου.

Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσουν άλλα έξι άτομα, μεταξύ αυτών μέλη της προσωπικής φρουράς του ομογενούς επιχειρηματία αλλά και ένας αστυνομικός που είχε διατεθεί για την προσωπική του ασφάλεια.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζουν κατηγορία συνδεόμενη με τον Αθλητικό Νόμο.

Best of internet