Quantcast
THE STREAM

Οικογένεια αγριογούρουνων μετάκομισε στην Εκάλη γιατί η φάση είναι βου που

Ποιός κερατάς παίζει τζουμάντζι στους πρόποδες της Πάρνηθας;


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2018

Μετά από πρόβατα που εισβάλλουν και απελευθερώνουν το Αγρίνιο από τους κατοίκους του, συμμορίες κατσικιών σε πόλεις της Ιρλανδίας και αγριογούρουνα που προσπαθούσαν να αποδράσουν κολυμπώντας από το νομό Ηλείας, έρχεται άλλη μια σοκαριστική είδηση, σύμφωνα με την οποία μια οικογένεια από 14 αγριογούρουνα μετακόμισε στην Εκάλη.

Οπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του ο Alpha, μία αγέλη 14 αγριογούρουνων τον τελευταίο μήνα έχει «εγκατασταθεί» στα Β.Π. της Αθήνας και κάνει τις εμφανίσεις της στην Εκάλη, κυρίως νωρίς το πρωί, ή αργά το απόγευμα, ψάχνοντας για τροφή. Συγκεκριμένα, η οικογένεια αγριογούρουνων φαίνεται ότι έχει επιλέξει να εγκατασταθεί στην περιοχή Νάρκισσος. Πως γίνεται να μην αγαπήσει κανείς αυτή την οικογένεια για τις επιλογές της, αλλά και την τοπική κοινότητα της Εκάλης για την ονοματοδοσία των τοποθεσιών;

Η αγέλη των αγριογούρουνων εκτιμάται ότι μετακινήθηκε από την Πάρνηθα και βρήκε καταφύγιο στη θέση Νάρκισσος και αυτό γίνονται προσπάθειες να τα εγκλωβίσουν και να τα στείλουν ξανά πίσω.

Εκτός από την μεγαλοπιασμένη οικογένεια των συμπαθέστατων αγριογούρουνων, στο Μενίδι εντοπίστηκε ένα ελάφι το οποίο έψψαχνε μάλλον για τροφή στην αυλή μιας μονοκατοικίας, εντείνοντας τις υποψίες ότι κάποιος παίζει Τζουμάντζι στα Βόρεια και Βορειοδυτικά προάστια των Αθηνών. Συνεπώς ανυπομονούμε για να ανακαλυφθεί ένας πάνθηρας στα Μελίσσια και κάποιος πύθωνας στην Πεντέλη.

Εμείς προφανώς στηρίζουμε αγριογούρουνα των δυτικών προαστίων που κάνουν και τις δέουσες χοιροφρενιές:

Γουρούνα

Τράβα χοιρόφρενο

Gepostet von Luben am Montag, 5. September 2016

Best of internet