Quantcast
THE STREAM

Τσίφσα ροπ απαντούν τα Τίρανα στη συναυλία που θέλει να κάνει εκεί ο Notis

Ο γνωστός χρυσαυγίτης είναι ανεπιθύμητος για κάποιο λόγο στην Αλβανία


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2018

Η επερχόμενη λαϊβάρα του μεγάλου ελλάνιου τραγουδιστή Νότις Σφακιανάκη στα Τίρανα της Αλβανίας, δεν φαίνεται να έχει ενθουσιάσει συλλήβδην την Αλβανική κοινότητα, αφού πολλοί αλβανοί φαίνεται να αντιδρούν έντονα στην είδηση της συναυλίας του.

Εκπροσώποι πολιτικών κομμάτων, κινημάτων αλλά και από τον καλλιτεχνικό κόσμο, αντιδρούν στην επερχόμενη συναυλία του Notis, με αφορμή δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο Έλληνας τραγουδιστής, προφανώς κάποια από τις άπειρες χρυσαυγίτικες δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

«Αλβανοί καλλιτέχνες εναντίον του Σφακιανάκη στα Τίρανα: Είναι αντι-Αλβανός! Μποϊκοτάρετε τον φασίστα»

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24 Μαΐου σε ένα από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους των Τιράνων, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να «ακουμπήσουν» από 120 έως 200 ευρώ για να ακούσουν τον Έλληνα βάρδο να τραγουδάει τα άσματά του με μικρά διαλείματα εθνικιστικών κρεσέντο. Η συναυλία διοργανώνεται από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων. Δεν είναι μόνο ακραία κόμματα και οργανώσεις της Αλβανίας που εκτοξεύουν οργή εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή αλλά είναι και οι πλέον δημοφιλείς Αλβανοί καλλιτέχνες που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε «μποϊκοτάζ» της συναυλίας.

Best of internet