Quantcast
THE STREAM

«Δε μπορώ να έρθω γραφείο γιατί είμαι θεός» λέει Ινδός υπάλληλος στο αφεντικό του

Σε αυτή τη θεότητα θα προσευχόμαστε κάθε πρωί της Δευτέρας


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2018

Ποιος δεν έχει σκεφτεί μια μέρα απλά να μην πάει στη δουλειά, λέγοντας ότι είναι άρρωστος, ότι πέθανε για δέκατη φορά η γιαγιά του μέσα σε ένα χρόνο, ή κάτι άλλο τέτοιο τραβηγμένο; Φαίνεται ότι αντί να ψάχνετε ποιος γιατρός θα σας γράψει χαρτί για τη γαστρεντερίτιδα που ποτέ δεν πάθατε, ή την αμυγδαλίτιδα που ποτέ δεν εκδηλώσατε, θα μπορούσατε απλά να πείτε ότι είστε θεός/θεά και δε μπορείτε να τρέχετε στο γραφείο, όπως έκανε αυτός ο πολύ φίλος μας από την Ινδία.

Ένας Ινδός μηχανικός, ο οποίος επανειλημμένα δεν πάταγε πόδι στη δουλειά του, είπε στους εργοδότες του ότι ήταν πολύ απασχολημένος με το να είναι η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού. Ο Rameschandra Fefar υποστήριξε τη θεϊκότητά του, μετά από επίσημη προειδοποίηση που έλαβε από την δουλειά, αφού μέσα σε διάστημα οχτώ μηνών, πάτησε το πόδι του μόνο 16 μέρες στο γραφείο. Στην έγγραφη απάντησή του ανέφερε:

«Είμαι o Κάλκι, η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού. Νηστεύω στο σπίτι μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτό το έργο δεν μπορώ να κάνω στη δουλειά. Έτσι δεν παραμένω φυσικά στο γραφείο. »

«Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε, είμαι πράγματι η δέκατη ενσάρκωση του θεού Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Συνειδητοποίησα ότι είμαι ενσάρκωση του Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010». Ισχυρίστηκε επίσης ότι έσωζε τη χώρα από την ξηρασία, προσθέτοντας: «Ακριβώς επειδή είμαι ο αβατάρα του Κάλικι, η Ινδία είχε καλές βροχές». Σύμφωνα με το wikipedia, Κάλκι είναι ο εσχατολογικός αβατάρα του θεού Βισνού που θα έρθει στο τέλος του «κακού» αιώνα, του  «Κάλι Γιούγκα» που τώρα ζούμε. Θα έρθει καβάλα σε ένα άσπρο άλογο, όταν το κακό θα βασιλέψει και θα καταστρέψει τον κόσμο για να ξαναδημιουργηθεί ένας νεός «καλός» αιώνας.

Οποιαδήποτε ομοιότητα μεταξύ Κάλκι και Φερφάρ δεν είναι καθόλου τυχαία

Ο Φεφάρ είχε διοριστεί τον Σεπτέμβριο του 2017 ως υπεύθυνος μηχανικός σε έργο σε ένα φράγμα στον ποταμό Narmadar. Αυτό το μήνα οι ασέβαστοι εργοδότες του που μάλλον έφτασαν στο αμήν, έστειλαν μια επίσημη ειδοποίηση που τον προειδοποίησε ότι αντιμετωπίζει πειθαρχική δίωξη:

«Εξακολουθείτε να είστε ακατάληπτοι από τότε που αναλάβατε τα καθήκοντά σας στις 22 Σεπτεμβρίου 2017. Έχετε απουσιάσει επανειλημμένως χωρίς άδεια. Αυτή η συμπεριφορά δεν ταιριάζει σε κυβερνητικό αξιωματούχο. Η απουσία σας από τη δουλειά  έχει επηρεάσει δυσμενώς την πορεία του έργου, το οποίο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, καθώς δεν είστε διαθέσιμος για την παροχή καθοδήγησης στους υφισταμένους σας.»

Η εργοδοσία έχει λάβει τις εξηγήσεις του Φερφάρ και ο φάκελός του θα τεθεί ενώπιον των Αρχών που θα αποφασίσουν για την τύχη αυτής της Θεότητας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.

 

Πηγή: timesofindia.com, Independent

Best of internet