Quantcast
THE STREAM

Μεγάλες απορίες για τα κονδυλώματα είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς

Απ’ ότι φαίνεται, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει μία δυσκολία να ξεχωρίσει τον HIV από τον ΗPV


THE NEWSROOM · 18 Μαΐου 2018

Τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αγαπητοί φίλοι, και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει η περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κατάφερε να γίνει πλανητάρχης και υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης, χωρίς να ξεχωρίζει το HIV από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV.

Και αυτό το μάθαμε από ομιλία του Bill Gates σε ημερίδα του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates η οποία καταγράφηκε και αργότερα μεταδόθηκε στην εκπομπή All in του MSNBC. Ο Gates, λοιπόν, περιέγραψε δύο συναντήσεις που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, με την πρώτη να πραγματοποιείται το Δεκέμβρη του 2016, δηλαδή αφού ο Τραμπ είχε γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Gates, ο Τραμπ του έκανε διάφορες ερωτήσεις για τα εμβόλια, επειδή σκεφτόταν να στήσει επιτροπή που θα αποδείξει τις βλαβερές συνέπειες των εμβολίων:

Και στις δύο αυτές συναντήσεις, με ρώτησε αν τα εμβόλια ήταν βλαβερά επειδή σκεφτόταν να κάνει μια επιτροπή που θα εξετάσει τις βλαβερές συνέπειες των εμβολίων και κάποιος – νομίζω ότι ήταν ο Robert Kennedy Jr – τον συμβούλεψε ότι τα εμβόλια προκαλούν κακά πράγματα. Και είπα όχι, αυτό είναι αδιέξοδο, αυτό θα ήταν κακό πράγμα, μην το κάνεις αυτό […] Και τις δύο φορές ήθελε να μάθει αν υπήρχε διαφορά μεταξύ του HIV και του HPV,  και μπόρεσα να του εξηγήσω πως σπάνια μπορεί κανείς να μπερδευτεί με τους ιούς αυτούς»

Πονάνε τα μυαλά μας.

Best of internet