Quantcast
THE STREAM

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έδιωξε τον Σόρος από τη χώρα και έρχεται η σειρά μας

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας καθαρίζει τον τόπο από τους μασόνους που μας χρηματοδοτούν και το μέλλον μας διαγράφεται ζοφερό


THE NEWSROOM · 15 Μαΐου 2018

Άλλη μια χώρα απελευθερώθηκε από τα δεσμά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, καθώς η κυβέρνηση της Ουγγαρίας ξαπόστειλε το ίδρυμα Σόρος από τη χώρα. Η ακροδεξιά κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν απέδειξε ότι μόνο μια κλασσική περίπτωση ψεκασμένων ακροδεξιών μπορεί να μας σώσει από την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία, καθώς τα μέτρα που πήρε ενάντια στο ίδρυμα που δημιούργησε ο ουγγροαμερικανός δισεκατομμυριούχος το ανάγκασαν τελικά να ανακοινώσει την ήττα του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την πολιτική καταστολής που ακολουθήθηκε από το ουγγρικό κράτος, το ίδρυμα Σόρος τα μάζεψε από την Ουγγαρία όπου βρίσκεται εδώ και δεκαετίες και πήρε το δύσκολο δρόμο για το Βερολίνο, για να συνεχίσει εκεί την προσπάθειά του να μας κάνει όλους φιλομουσουλμάνους ομοφυλόφιλους. Όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον αρχιμάγιστρο της παγκόσμιας μασονίας:

«Αντιμέτωπο με ένα πολιτικό και δικανικό περιβάλλον όλο και περισσότερο κατασταλτικό στην Ουγγαρία, το Ιδρυμα Open Society (OSF) μεταφέρει τις διεθνείς του δραστηριότητες και το προσωπικό του από την Βουδαπέστη στην γερμανική πρωτεύουσα»

Ο πατρίςθρησκείαοικογενειόφιλος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, του οποίο το κόμμα Φιντές εξελέγη για τρίτη φορά στις βουλευτικές εκλογές της 8ης Απριλίου, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως συνωμοσίες κατά της πατρίδας όπως αυτές που στήνει ο Σόρος και τα τσιράκια του δεν πρόκειται να περάσουν. Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Όρμπαν, ο Σόρος είναι ο Νο.1 εχθρός της χώρας, γιατί:

«επιδιώκει να πλημμυρίσει την Ουγγαρία και την Ευρώπη με μετανάστες και οι οργανώσεις που χρηματοδοτεί σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως στην ανατολική Ευρώπη, είναι το εργαλείο του για την επίτευξη αυτού του στόχου (!)»

Toυς πονάει ο Όρμπαν, καθώς όπως έγραψε ο πρόεδρος του ιδρύματος OSF Πάτρικ Γκάσπαρντ σε ανακοίνωση, «έχει καταστεί αδύνατη η προστασία των επιχειρήσεών μας και του προσωπικού μας στην Ουγγαρία απέναντι στην αυθαίρετη ανάμειξη της κυβέρνησης». Λογικό είναι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι την επόμενη βδομάδα το κοινοβούλιο της Ουγγαρίας περνάει άλλο ένα πακέτο μέτρων, το οποίο θα ονομάζεται φυσικά «Stop Soros» και θα φορολογεί πιο σκληρά τις ΜΚΟ «που υποστηρίζουν την μετανάστευση», ενώ ένα προηγούμενο πακέτο νόμων σχετικών με τις ΜΚΟ είχε περάσει πέρσι.

Παρά τη γκρίνια του Σόρος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ίδρυμα που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 και έχει παρουσία σε δεκάδες χώρες, το αυτί του Όρμπαν δε φαίνεται να ιδρώνει. Αρχίζουμε να πιστεύουμε κι εμείς πλέον σαν χρηματοδοτούμενοι από τον Τζορτζ, ότι έρχεται η σειρά μας.

 

(πηγή: ΑΠΕ)

Best of internet