Quantcast
THE STREAM

Βιωματικό διπλωματικό επεισόδιο δημοσίευσε στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Όταν για κάποιο λόγο το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας δουλεύει για το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2018

Για άλλη μια φορά συνειδητοποιούμε με απελπισία ότι η αντιπολίτευση δουλεύει για λογαριασμό της κυβέρνησης, μιας και η τελευταία ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσε να είναι κανονικά πληρωμένη διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά λίγο να έχει την τύχη των δύο στρατιωτικών, αφού όταν έφτασε στην Τουρκία, συνειδητοποίησε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Στο ταξίδι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματισμένη μια επίσκεψη στην Ίμβρο, ωστόσο όταν έφτασε στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας συνειδητοποίησε ότι είχε «ξεχάσει το διαβατήριό» του. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να πληροφορήσει το ίντερνετ για το περιστατικό με αυτή την χαριτωμένη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την Μαρέβα Μητσοτάκη:

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! ? Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!»

Πάντως έχουμε μια υποψία για το ποιός θα μπορούσε να πάρει το αμάξι του και πάει εγκαίρως το διαβατήριο του προέδρου στο τελωνείο Κήπων:

 

Best of internet