Quantcast
THE STREAM

Ακροδεξιός τηλεπλασιέ κάνει ακτιβισμούς στο εβραϊκό νεκροταφείο και η ειρωνεία χτυπάει κόκκινο

Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2018

Οι φωτογραφίες του Άδωνι Γεωργιάδη που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, είναι εικόνες τις οποίες ο ίδιος ο διάσημος τηλεπλασιέ δύσκολα θα μπορούσε να έχει προβλέψει πριν από χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι όταν ο Άδωνις συνομιλούσε με τον Κώστα Πλεύρη και δήλωνε ότι ποτέ δεν θα αποκήρυσσε τη σχέση του μαζί με τον γνωστό αντισημίτη, δεν θα ονειρευόταν καν ότι θα έφτανε η ώρα που θα στεκόταν με πλακάτ σε εβραϊκό νεκροταφείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ενάντια σε βανδαλισμούς που προκλήθηκαν από αντισημίτες.

Με ένα τζόκεϊ καπέλο που γράφει πάνω γιατί και ένα αντίστοιχο πλακάτ ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στη διαμαρτυρία ενάντια στον αντισημιτισμό και τον ναζισμό στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας, με αφορμή τους βανδαλισμούς τάφων που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που βάσισε την καριέρα του απευθυνόμενος στον πολιτικό χώρο του περίφημου αντισημίτη Κώστα Πλεύρη (1, 2) και που έγινε διάσημος ως τηλεπλασιέ ρατσιστικών βιλίων, φάινεται ότι προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση έγινε από φαν του Πλεύρη σε φαν του Ντετανιάχου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μιας και επιπλέον σήμερα έχει εορτάσει με αρκετά retweet την μεταφορά της αμερικάνικης πρεσβείας από το Τελ Αβίβ προς την Ιερουσαλήμ.

Στην εκδήλωση ενάντια στις απαράδεκτες βεβηλώσεις και καταστροφές που έκαναν άγνωστοι αντισημίτες στο εβραϊκό νεκροταφείο στη Νίκαια, έδωσαν το παρών χτες, Κυριακή 13/5, στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας, δεκάδες πολίτες και προσωπικότητες από πολιτικά κόμματα.

Best of internet