Quantcast
THE STREAM

Συμμορία δεκάδων κατσικιών εισβάλλει σε ιρλανδική πόλη και την καταλαμβάνει από τους ανθρώπους

Προφανώς η αντισπισιστική επανάσταση εξαπλωνεται από το Αγρίνιο στην υπόλοιπη Ευρώπη


THE NEWSROOM · 12 Μαΐου 2018

Η επανάσταση που ξεκίνησε από το ένδοξο Αγρίνιο, όταν πριν από δύο μήνες τα πρόβατα ανακατέλαβαν τη συμπρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, φαίνεται ότι εξαπλώνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη και μάλιστα με αρκετά ερωτική διάθεση.

Όπως μεταδίδει ο Independent, ένα κοπάδι από άγριες κατσίκες «που αναπαράγονται σα να μην υπάρχει αύριο», έχει εισβάλλει σε μια πόλη της Ιρλανδίας κόβωντας βόλτες στα στενάκια, καβαλώντας αυτοκίνητα και προφανώς διασφαλίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι θα αφήσουν κι αρκετούς απογόνους στο αστικό τοπίο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι δήλωσαν ότι τα ζώα που περιφέρονται στα προάστια του Ίννις,, ήταν «τεράστια ταραχή» και διακινδύνευσαν να προκαλέσουν τρακαρίσματα, ενώ όπως περιγράφουν, οι ερωτικές κατσίκες «πηδούν πάνω σε αυτοκίνητα και μπαίνουν σε κήπους».

Ο δήμαρχος Clare Tom McNamara σε συνεδρίαση του Συμβουλίου δήλωσε ότι οι κατσίκες έχουν «ανέβει πάνω από τα αυτοκίνητα και τη νύχτα περιφέρονται μέσα σε επιχειρήσεις».

Ωστόσο οι έξαλλες κατσίκες δεν προκαλούν απλώς προβλήματα στην πόλη, αλλά είχαν απώλειες και από το δικό τους στρατόπεδο, αφού δύο από αυτές πέθαναν άδοξα από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια μιας όμορφης βόλτας τους σε υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι αρχές δήλωσαν ότι θα εγκαθιστούν σημάδια που προειδοποιούν τους οδηγούς για το επικίνδυνο crew, όμως ο αυξανόμενος αριθμός άγριων κατσίκων, των οποίων ο αριθμός έχει φτάσει τουλάχιστον 22, ανάγκασε το συμβούλιο να αναζητήσει μακροπρόθεσμη λύση. Ψάχνουν να μεταφέρουν τις κατσίκες, οι οποίες περιλαμβάνουν τουλάχιστον έξι μικρά κατσικάκια, αλλά στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση για ευνουχισμό. Ευτυχώς για την σεξουαλική επανάσταση της κατσικοσυμμορίας, το πιο πιθανό σενάριο, είναι αυτό της συλλογής και απομάκρυνσης τους από την αστική περιοχή.

Best of internet