Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ένας γυπαετός Πάνος Μουζουράκης την πέφτει στη Cher στο νέο τρέηλερ του Mamma Mia

Αναμένονται κυρώσεις από τη διεθνή κοινότητα


THE NEWSROOM · 11 Μαΐου 2018

Για τους λάτρεις του Αιγαίου, των μιούζικαλ και του Πάνου Μουζουράκη, το τρέηλερ του σίκουελ του «Mamma Mia» φέρνει ιδιαιτέρως ευχάριστα νέα. Για όλους τους υπόλοιπους προσφέρει αγνό καθαρό cringe, αφού στο  ε κ τ ε ν ε σ τ α τ ο  trailer της νέας ταινίας, βλέπουμε πολύ τραγούδι, πολύ χορό και κάπου στο 90, πετάγεται από το πουθενά ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ως τρελός κορτάκιας λέει μια ατάκα στην ιέρεια της ποπ καλτίλας, την Cher.

Μπορεί ο ρόλος του Μουζουράκη να μην είναι πρωταγωνιστικός, αλλά στο καστ συμπεριλαμβάνονται τα ηχηρά ονόματα που συμμετείχαν στην πρώτη ταινία, όπως η Μέριλ Στριπ, η Αμάντα Σέιφριντ, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Κόλιν Φερθ και ο Ντομινίκ Κούπερ.

Μετά από πολλά ανεξήγητα χορικά φαινόμενα, πλάνα σε θάλασσες και ακτές, τουρίστες ντυμένους σε λευκά λινά σε ένα κλίμα χολλιγουντιανού ασπρονησιού, στο τέλος πετάγεται ο Πάνος ο Μουζουράκης που απευθύνεται στη Cher και της λέει ότι θα γίνει προγιαγιά. Ελπίζουμε αυτή η ατάκα να εκκινήσει μια ανεπιστρεπτί διεθνή στροφή στην καριέρα του Πάνου Μουζουράκη, αφού πλέον μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι έχει ήδη προσφέρει αρκετά στο ελληνικό καλλιτεχνικό τοπίο και είμαστε πλέον ψυχολογικά έτοιμοι να τον αποχωριστούμε.

 

Best of internet