Quantcast
THE STREAM

Νταλίκα με 12 τόνους σοκολάτα τράκαρε προκαλώντας το πιο γλυκό μποτιλιάρισμα στην Πολωνία

Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αυτοκινητόδρομος κλείνει από σοκολάτα


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2018

Πολύ κοντά στο να συναντήσουν έναν υπερβολικά γλυκό θάνατο βρέθηκαν οι οδηγοί σε έναν αυτοκινητόδρομο της δυτικής Πολωνίας, όταν ένα βυτιοφόρο γεμάτο υγρή σοκολάτα ανατράπηκε και πλημμύρισε το δρόμο με το φορτίο του. Το αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν και οι τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει τη Βαρσοβία με το Πόζναν να καλυφθούν από το καφέ υγρό, το οποίο έκανε φυσικά τον κύκλο των social media.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη το πως συνέβη η ανατροπή του οχήματος που έστειλε 12 τόνους λαχταριστού υγρού να κάνουν το δρόμο σοκολατί. Σε κάθε περίπτωση, όσο γλυκό κι αν ήταν το περιστατικό κατάφερε να προκαλέσει μακριές ουρές οχημάτων, μέχρι οι τοπικές αρχές να καταφέρουν να απομακρύνουν αρχικά το φορτηγό, και στη συνέπεια τη λάσπη με την ωραία γεύση.

Τελικά για να απομακρυνθεί η σοκολάτα χρειάστηκε μπουλντόζα, με την εργασία να κρίνεται άκρως ως επείγουσα καθώς η υγρή σοκολάτα στην επιφάνεια του δρόμου θεωρείται πιο επικίνδυνη από το χιόνι, ενώ ο 60χρονος οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά.

Ένα ατύχημα με 12 τόνους σοκολάτας πάντως θεωρείται παγκόσμια πρωτιά.

(πηγή)

Best of internet