Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ άγνωστοι προσπάθησαν να στρατολογήσουν τον πρίγκηπα Κάρολο στο βιγκανισμό

Με πανό και γλυκόλογα προσπάθησαν να πείσουν τον Κάρολο να γίνει φυτοφάγος


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2018

Γεμάτοι εμπειρίες θα φύγουν οι χθεσινοί μας επισκέπτες, αγαπητοί φίλοι, και αναφερόμαστε φυσικά στον πρίγκηπα της Ουαλίας και τη δούκισσα της Κορνουάλης οι οποίοι ξεναγήθηκαν σε όλα τα hot σημεία της πόλης και πήραν μία καλή γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν γνωρίζουμε ποιες ακριβώς ήταν οι προσδοκίες του πριγκηπικού ζεύγους από το ταξίδι του στην Αθήνα, αλλά μάλλον οι άνθρωποι τελούν υπό σοκ το τελευταίο 24ωρο, καθώς έχει παίξει μία σειρά από ατυχή γεγονότα· η Περιστέρα Μπαζιάνα κουτσούλησε το πρωτόκολλο αγγίζοντας τον πρίγκηπα, το ζεύγος εξαναγκάστηκε σε κατανάλωση freddo espresso (χωρίς καλαμάκι), ενώ vegan ακτιβιστές για κάποιο λόγο ζήτησαν από τον Κάρολο να το γυρίσει στον βιγκανισμό.

Το τελευταίο, μάλιστα, έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζεύγους στο Συμμαχικό Νεκροταφείο, στο Φάληρο. Εκεί, ακτιβιστές έπιασαν στασίδι σε κάποιο μπαλκόνι και ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε «Κάρολε, γίνε vegan. Η συμπόνοια σου πάει πολύ».

Δίπλα στο πανό ήταν, επίσης, αναρτημένες δύο σημαίες, μία ελληνική και μία του Ηνωμένου Βασιλείου, γιατί έτσι.

Ερώτημα που βασανίζει είναι γιατί οι vegan αποφάσισαν να μιλήσουν συγκεκριμένα στον πρίγκηπα Κάρολο για τον βιγκανισμό και από που προκύπτει ότι του πάει η συμπόνοια.

Best of internet