Quantcast
THE STREAM

Επειδή είναι υπερβολικά αξιαγάπητος δικάζεται μάλλον ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Οι χαριτωμένες του δηλώσεις δεν άρεσαν στους ασέβαστους δημόσιους υπαλλήλους που τον μήνυσαν


THE NEWSROOM · 9 Μαΐου 2018

Για τις χαλαρές του δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» πρόκειται να κάτσει στο εδώλιο του δικαστηρίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τώρα πια που δεν παίζει βουλευτική ασυλία. Ο ΠΑΣΟΚος Jabba the Hutt, ο οποίος είχε κάνει τις επίμαχες δηλώσεις το Νοέμβριο του 2014 στο ΒΗΜΑ fm, αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίζει, μεταξύ άλλων, πως Θεόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε αποκαλέσει κατ’ επανάληψη τους δημοσίους υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» κάνοντας επίθεση και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

Επισημαίνει ακόμη πως «είναι έτοιμη να δει αν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα εμμείνει στους απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων και στο υπεροπτικό ύφος που είχε όταν κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του από την Ομοσπονδία. Άλλο βουλευτής με ασυλία και άλλο απλός πολίτης που έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

Είμαστε σίγουροι ότι και στο δικαστήριο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα είναι για άλλη μια φορά γλυκομίλητος:

Best of internet