Quantcast
THE STREAM

Κύπρος: Mπάτσος με ιδιότητα μέλους ZN ψείριζε χρυσαφικά από πεθαμένους για να τα σπρώξει

Τελικά κάποιοι Κύπριοι δεν τα πήραν στον τάφο τους


THE NEWSROOM · 9 Μαΐου 2018

Είναι γνωστός ο αστικός μύθος που λέει πως όταν πεθαίνεις, το σώμα σου ξαφνικά ζυγίζει 21 γραμμάρια λιγότερο, αλλά αυτό φαίνεται ότι ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από την Κύπρο, όπου με το που πεθαίνεις ζυγίζεις 21 καράτια λιγότερα.

Όπως διαβάζουμε εδώ, ένας ειδικός αστυφύλακας σε γραφείο μεταφορών στη Λευκωσία, φαίνεται ότι έπαιρνε ότι του «γυάλιζε» από τα πτώματα που μετέφερε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός είχε την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων και ανθρωποκτονιών και φαίνεται ότι καβάτζωνε διάφορα τιμαλφή από τους νεκρούς.

Η φάση του ξαλαφρώματος έγινε αντιληπτή όταν το συγγενικό πρόσωπο μιας ηλικιωμένης που πέθανε από φυσικά αίτια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αστυνομικό, αντιλήφθηκε ότι από το θύμα έλειπαν από τα δάκτυλά της δύο δακτυλίδια. Ο αλαφροχέρης αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τις 27 Απριλίου, ενώ ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας διέταξε πειθαρχική και ποινική έρευνα εναντίον του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, ο αστυνομικός φέρεται να έκλεβε χρυσαφικά και ρολόγια από τους νεκρούς και στην συνέχεια να τα πουλούσε. Φυσικά δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν τα πουλούσε σε τιμή κοσμήματος, ή σε τιμή χρυσού.

Την όλη είδηση πάντως, επιβεβαίωσε ο βοηθός εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο άλλων υποθέσεων καθώς το γραφείο που υπηρετούσε είναι επιφορτισμένο με τη μεταφορά σορών από εγκλήματα, αιφνίδιους θανάτους κλπ., οπότε φαντάζεται κανείς ότι θα μπορούσε να έχει καβατζώσει πολλά χρυσαφικά από πολλούς νεκρούς, οι οποίοι τελικά όντως δεν τα πήραν στον τάφο τους.

 

Πηγή: Ρεπόρτερ, Philenews

Best of internet