Quantcast
THE STREAM

Στο μεταξύ, ο κόσμος δίνει τώρα λεφτά για να αγοράσει παντελόνι χωρίς παντελόνι

Προσπαθούμε να καταλάβουμε το concept τους


THE NEWSROOM · 4 Μαΐου 2018

Στα διάφορα άχρηστα αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε από τα ίντερνετς προστέθηκε πρόσφατα μία ακόμα πατέντα , αγαπητοί φίλοι, για να σας κάνουν ΓΟΥΑΟΥ σε Facebook και FAB σε Instagram όλο το καλοκαίρι.

Και ο λόγος για αυτό το νέο ζουμερό σχέδιο που έχει ήδη ξεπουλήσει, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα. Είναι τζιν, είναι σορτσάκι, είναι και τα δύο ή τίποτα απ’ όλας αυτά; Κανείς δεν ξέρει, αγαπητοί φίλοι, και αυτό είναι μάλλον που θα κάνει τους φίλους σας να αντιδρούν σαν τρελοί στις φωτογραφίες που θα ποστάρετε φορώντας το.

Συγκεκριμένα, τα παντελόνια αυτά έχουν λανσαριστεί από την αμερικάνικη εταιρεία Carmar και μπορείτε να τα αγοράσετε στη μοναδική τιμή των 140 ευρώ, σε περίπτωση που έχετε τόσα στην άκρη και δεν ξέρετε τι στο διάολο να τα κάνετε.

Φυσικά, αυτό εδώ το ακατανόητο εμπόρευμα δεν θα μπορούσε να υπάρχει αν δεν είχαν προηγηθεί παρόμοιου τύπου πειραματισμοί στο παρελθόν.

Να, για παράδειγμα, πέρυσι τέτοια εποχή, η βρετανική αλυσίδα ρούχων Topshop λάνσαρε αυτά τα κακάσχημα φουτουριστικά πλαστικά παντελόνια.

Αλλά αν υπήρχε μία πραγματικά κακή -και υπερεκτιμημένη- ιδέα, αυτή είναι τα διπλά τζιν, ένα οπτικό αίσχος, το οποίο για να το αποκτήσεις θα έπρεπε πρώτα να σκάσεις 580 ευρώ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

 

Best of internet